Halottak napi forgalomkorlátozás Sepsiszentgyörgyön

Halottak napi forgalomkorlátozás Sepsiszentgyörgyön

Az előző évekhez hasonlóan Halottak napjára való tekintettel a közlekedési torlódások elkerülése érdekében Sepsiszentgyörgyön forgalomkorlátozásokat vezetnek be a közös, valamint a Vártemplom temetője körüli utcákban. A temetőkbe való belépéshez nem szükséges a védettségi igazolvány, de a többi járványmegelőzési szabályt be kell tartani.

Az önkormányzat közlése szerint október 29-e és november 1-je között egyirányúsítják a temetők felé vezető Vár utcát. Az említett napokon a Vártemplom temetőjének felső bejáratát és a közös temetőt a Vár utca felől lehet majd megközelíteni és a Vojkán utcán lehet elhagyni. Az önkormányzat ismételten kéri a temetőbe látogatókat, hogy az említett időszakban a közlekedés megkönnyítése érdekében ne parkoljanak a Vár utcában és a Vojkán utcában. A forgalom irányításában a helyi és a megyei rendőrség munkatársai segítenek. Amint korábban is történt, a közös temetőt felkeresőknek október 29-e és november 1-je között lehetőségük lesz a közelben található lövészeti gyakorlótéren elkerített parkolóban hagyni az autóikat.

Hírdetés

A járványügyi korlátozások a temetőben való tartózkodás teljes időtartama alatt érvényesek, kötelező a megfelelő távolságtartás és a védőmaszk helyes viselése. A temetőbe bárki beléphet, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e védettségi igazolvánnyal vagy sem.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »