Halálra késelte barátnőjét egy férfi

Halálra késelte barátnőjét egy férfi

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy vita során megölte barátnőjét egy késsel.

Hírdetés

A vádirat szerint az elkövető és a barátnője között 2021 februárjában alakult ki szerelmi kapcsolat. Viszonyuk viharos és hullámzó volt a férfi féltékenysége miatt, előfordult, hogy a vádlott egy veszekedés során a nő autójának szélvédőjét betörte.

2021 júliusában az elkövető alkalmi munkát vállalt egy ismerősénél, ahol napközben szeszes italt is fogyasztott. A munka végeztével a férfit ismerőse vitte a sértetthez, akit megláttak útközben és felvettek. A sértett és az elkövető már az autóban is veszekedtek. Az ismerős később Gödön, a Duna úton rakta ki őket.

Miközben gyalogosan haladtak tovább, ismét szóváltás alakult ki a pár között, amely lökdösődésbe fordult át. Ekkor a férfi elővett a zsebéből egy pillangókést és többször is a sértett felső teste felé szúrt. A nő kezeit maga elé tartva próbált védekezni és hátrált az árok felé. A férfi a nőt az árokba lökte, majd a hanyatt fekvő sértettre térdepelt és többször megszúrta a felső testét. A férfi magatartásának az vetett véget, hogy az utcában lakók felfigyeltek a cselekményre és kiabálva közelítettek feléjük. Erre az elkövető elmenekült és futás közben eldobta a kést is.

A sértett mellkasán, vállán, bordái között és felkarján szenvedett el szúrt sérüléseket, amelyek következtében kórházi ápolása során elhunyt.

A Pest Vármegyei Főügyészség az ügyben emberölés bűntette miatt emelt vádat az elkövető ellen.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »