Halálra gázolt egy vonat egy gyermeket a Hargita megyei Ajnád térségében

Halálra gázolt egy vonat egy gyermeket a Hargita megyei Ajnád térségében

Halálra gázolt egy vonat egy 14-15 év körüli fiút kedd reggel a Hargita megyei Csíkszenmihály községhez tartozó Csíkajnád térségében. A hatóságok öngyilkosságra gyanakodnak.

A Hargita megyei mentőszolgálat vezetője, dr. Péter Szilárd az AGERPRES hírügynökségnek elmondta, hogy a gyermek nem volt életben, amikor a riasztott mentősök a helyszínre értek.

Közölte, hogy a mozdonyvezető beszámolója szerint a fiú a sínek között állt, háttal a szerelvénynek, és amikor vonat a közelébe ért, megfordult, de nem lépett le a sínekről.

Hírdetés

„Úgy véljük, hogy öngyilkosság történt. Sajnos egy 14-15 éves gyerekről van szó. A mentősök a helyszínen vannak, de nem tudnak rajta segíteni” – nyilatkozta dr. Péter Szilárd. (agerpres)

Ha úgy érzed, bajban vagy, a Telefonos Lelkisegély Szolgálatnál meghallgatnak: a 0754 800 808 telefonszámra bárki betelefonálhat, kérdezhet, vagy csak egyszerűen elmondja nehézségeit. Képzett munkatársak fogadják a betelefonálókat. A telefonszámot minden hétköznap 8-24 óra között lehet hívni. Email: [email protected]

Ha bántalmazás áldozata/túlélője vagy, fordulhatsz segítségért, információért a Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Intézetekhez. Ezen a linken kikeresheted, hol található a hozzád legközelebbi székhely, vagy segítséget, információt kérhetsz a 0800500333 ingyenes segélyvonalon.

Ha veszélyben vagy, illetve kiskorúak bántalmazását észleled a környezetedben, akkor hívd az 119 gyermekvédelmi segélyvonalat, vagy az 112-t!


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »