Halálos baleset az M5-ös autópályán

Halálos baleset az M5-ös autópályán

Lesodródott az útról egy autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Örkény térségében.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főváros felé vezető oldal forgalmát megállították – adta hírül az Útinform oldala.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetről azt írta, egy migránsokat szállító jármű az esemény részese. A baleset azután következett be, hogy a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei igazoltatni akartak csütörtök délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, azonban a jármű a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg és Táborfalva közelében egy fának csapódva állt meg.

A kocsiban hét külföldi volt, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök nagy erőkkel keresik.

Hírdetés

A baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült a rendőrségi közlemény szerint.

Az Útinform 17.35-kor a honlapján arról tájékoztatott, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés miatt a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat megállították. Aki teheti, a 67-es jelű Lajosmizse/Cegléd csomópontban az 5-ös út felé kerüljön, az autópályára Örkénynél lehet visszatérni. Az erős forgalom miatt a lajosmizsei csomópontban, a terelésnél is 1-2 kilométeres torlódás alakult ki, valamint Lajosmizse és Örkény között is szakaszos lassulásra kell számítani az 5-ös főúton.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Nyitókép: police.hu

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »