Gyurcsányi szélsőség: a hazugságpolitikus leválthatja Karácsonyt

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc nem bízik már Karácsony Gergelyben, a baloldali propagandasajtó azt készíti elő cikkeiben, hogy Karácsony holnap visszalép Márki-Zay javára – vagyis a bukott miniszterelnök lecseréli a baloldali főpolgármestert a hódmezővásárhelyi polgármesterre. Mivel Karácsony főpolgármesterként megbukott, Gyurcsány egy másik statisztáját, egy neki végletekig kiszolgáltatott, amatőr politikust ültett a helyére. Márki-Zay Péternek ugyanis még pártja sincs. Hogy mennyire a Gyurcsány-show része ez az egész (feltételezett) visszaléptetési cirkusz, bizonyítja, hogy abszurd módon nem a harmadik helyezett (Márki-Zay) lép vissza, hanem a második (Karácsony).

A hvg.hu, a baloldal egyik legaktívabb propagandalapja azt állítja, úgy értesültek, hogy Karácsony Gergely holnap vissza fog lépni, és Márki-Zay Pétert támogatja majd, a hírt pedig a sajtóhálózatuk tagjai azonnal átvették. Ennél kínosabb fordulat nem történhet Karácsonnyal, hiszen még tegnap is azt állította, hogy semmiképpen nem fog visszalépni, ezért nyilvánvaló, hogy utasításra teszi ezt.

Hírdetés

A baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc ezek szerint már nem bízik Karácsonyban. A főpolgármester az elmúlt hónapokban folyamatosan hazudott az egyetemi munkájáról, a nyelvvizsgájáról és sok másról, ráadásul Budapest élete a dilettáns városvezetés miatt összeomlott. Ezek után Gyurcsány úgy látja, hogy a láthatóan teljesen összezavarodott Karácsony Gergelynek esélye sincs a választáson, ezért arra kényszerül, hogy lecserélje – mivel Gyurcsányné elutasítottsága hatalmas, végső kétségbeesésében a szintén esélytelen Márki-Zay Péterre. 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »