Gyurcsányék gyülekeznek

Gyurcsányék gyülekeznek

Kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet Gyurcsány Ferenc, bukott magyar miniszterelnök egyik facebookos bejegyzésére, miszerint gyülekeznek… Megtaláltam a közösségi hálón a népéhez intézett nagyotmondó, mozgósító jellegű üzenetet.

Bár ne tettem volna, mert a rákattintás óta agresszív módon támad Gyurcsány oldala: elhalmoz újabb és újabb sajátos hangnemű, félreérthetetlen üzeneteivel. Úgy hálálja meg az érdeklődést, mint a reklámokok többsége, egy rájuk leadott kattintás hosszantartó kapcsolatot jelent mondjuk, egy női kesztyűvel, egy mozgó fogkefével vagy egy izgága férfi nyakkendővel. De ha már ily módon kapcsolatba kerültünk, miről is szól az a fergeteges üzenet?

Gyülekezünk, hogy mikorra eljön a pillanat, bízhasson magában a Haza, hogy visszatér az útra. Történelmének rendeltetett szerepébe, honnan kilökni próbálja a mai rettenet hatalma. Jövünk. Készülünk egy jobb világra. Egy vigyázó világra. Remény és megoldás. Ez a Demokratikus Koalíció.  Szépen kell csinálni. És mi szépen csináljuk. A Haza mindenek előtt. És mi ezt tudjuk és tesszük. Eszerint tesszük. Gyülekezünk.”

Baloldali szívekhez szóló megindító sorok! A Haza bízhat magában, de legfőképp a Demokratikus Koalícióban, hogy eljön az a pillanat, amikor megtér és visszatér a helyes útra, ahonnan az utóbbi négy országgyűlési választás alkalmával eltévelygett. Hova visszatérni? A saját miniszterelnökségének idejére, amikor a magyar haza helyén egy nyugati, brüsszeli gyarmat volt? Amikor az erőszakkal leszakított nemzetrészek még lélekben sem tartoztak az anyaországhoz, sőt hadat is üzent nekik a 2004. december 5-én a népszavazással. Ennek ellenére szerényen csak négy szócskát üzen a magyaroknak, ugyanúgy, mint Kölcsey Ferenc: „A haza minden előtt“.

Hírdetés

A pimaszság csimborasszója!

A rettenet mai hatalmáról merészel szót ejteni a szemkilövető, vízágyúzó miniszterelnök! A remény és megoldás emberei állítólag egy jobb világra készülnek. Volt benne már részünk, köszönjük, nem kérünk belőle! Akkor se, ha szépen is fogják csinálni, mert tudjuk, hogy csúnyán fogják folytatni, elk…ják megint! Mert csak ezt tudják, erre képesek! Történelmi szerep? Haynaué, Jelasicsé is az volt, csak nem ezen az oldalon. Gyülekeznek kifelé jövet a pokol tornácán a Sátán emberei! Legyünk éberek, ne engedjük közelebb, beljebb őket onnan! Hazafias hangulatban van egy másik bejegyzésében is Gyurcsány. Azt írja, nem kell szeretnünk egymást, a hazát kell szeretni. És ebből szerinte az következik, hogy aki nincs a Fidesz ellen, az vele van! Micsoda okfejtés! És a konklúzió? Akik hajlandók Gyurcsánnyal együttműködni, azok a hazával vannak, akik nem, azok a Fidesszel. Haza vagy Fidesz, ez itt a választás. Innen már csak egy ugrás az a gondolat, hogy csak az szeretheti a hazát, aki Gyurcsányt szereti. A hazaszeretet tehát egyenlő Gyurcsány szeretetével. És nyomul tovább az elmélkedésében!

Megérintik a lányod. Megütik a fiad. Bántják édesanyádat. Az Orbán nevű azt mondja, hogy nem baj. Kössünk békét! Nyújtsunk kezet! Mi lesz hazánkból, ha ezt engedjük? Rongynemzet leszünk.”

És aki tüntetőkbe lövet és börtönbe zár, mint 2006-ban, azzal mi legyen? És aki lerongyolja az országot, az mit érdemel? És a poén a legvégére: „aki hazát vezet, tudnia kell nehéz úton is vinni mindenkit. Orbán nem tudja. Dobrev tudni fogja!” Persze, mert jó tanítómestere volt a férje személyében! A kukacos alma nem esik messze a rohadt fájától.

Gyülekezhetnek, nyergelhetnek, amennyit akarnak. Tegyék! Nem kell mást csinálni, csak figyelni úgy, ahogy 2010-től eddig tettük. Nem kell rájuk hallgatni, de meg kell őket hallgatni, hogy lássuk, egy fikarcnyit sem változtak ezek az emberek a korszakos butításuk óta, amikor hazudtak reggel, éjjel meg este. Azt mondja, szépen kell csinálni. Azt állítja Gyurcsány, hogy ők szépen is csinálják. Hát, nem! Most is hazudnak!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »