Gyurcsány felszabadulás helyett a "holokauszt megszűnését" ünnepelte ma – sajnos neki sem sikerült bebifláznia a dogmatikát

Gyurcsány felszabadulás helyett a "holokauszt megszűnését" ünnepelte ma – sajnos neki sem sikerült bebifláznia a dogmatikát

Voltaképpen nincsen semmi meglepő abban, hogy eljutottunk idáig: a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Gyurcsány Ferenc szerint 1945. április 4. immár nem csupán a „felszabadulás” hanem elsősorban a „holokauszt megszűnésének” ünnepe. Történelmünk zsidó szempontok alapján történő átírása folyamatosan zajlik.

A szemkilövető egykori miniszterelnök hű maradt önmagához. Az április 4-én, szombaton az MTI-hez eljuttatott közleménye hemzseg a hazugságoktól. Mint írja, a „második világháború magyarországi befejezése után a béke most már több generáció számára is megadatott”. Ha eltekintünk az 1956-os forradalomtól, akkor mondhatjuk talán, hogy – legalábbis Magyarországon – a „béke megadatott”. Más kérdés persze, hogy ez a „béke” Magyarország számára elnyomást és rabságot hozott.

Hírdetés

Gyurcsány szeretné továbbá, hogy „ez mindig így legyen, és hogy sem idegenből, sem itthonról vezérelt diktatúra ne legyen soha többé Magyarországon”. Ehhez képest pártja nemcsak az Iszlám Állam elleni háborút támogatja lelkesen, hanem az USA és csatlósainak Oroszország ellen indított katonai felvonulásába is belerángatná Magyarországot. Ezért tehát éppen az ellenkezője az igaz annak, amit a gazfickó ír: „A béke jövőbeli garanciája, hogy az ország az európai nemzetek közösségének a tagja, és az is marad.”


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »