Gyöngyösi Márton felvételt nyert az európai keresztény politikusokat tömörítő pártcsaládba

Gyöngyösi Márton felvételt nyert az európai keresztény politikusokat tömörítő pártcsaládba

Gyöngyösi Márton európai parlamenti képviselő mostantól az Európai Keresztény Politikai Mozgalom (ECPM) egyéni tagja – számolt be a Jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye.

Az ECPM az egyetlen olyan európai pártcsalád, amely deklaráltan felvállalja a keresztény értékek védelmét, és markánsan jobboldali, konzervatív politikai alternatívát kínál.

Gyöngyösi Márton felvétele a pártcsalád tagjai közé fontos elismerése annak, hogy a Jobbik-Konzervatívok mára a világ szemében a magyar kereszténydemokrácia örökösévé, és az egyetlen valódi, európai értelemben vett jobboldali párttá vált.

A konzervatív párt szerint jól példázza mindezt az a tény is, hogy az ECPM, amely nem máshol, mint Lakitelken alakult meg 2002-ben, akkor még a KDNP részvételével, ma már nem a jobboldaliságot Európa rombolására, bolsevik őrjöngésre és az orosz érdekek kiszolgálására felcserélő kormánypárt és szatellitszervezeteinek társaságát keresi, hanem a Jobbik-Konzervatívok politikusaiét.

Hírdetés

A Jobbik-Konzervatívok álláspontja szerint Gyöngyösi Márton tagsága az európai pártcsaládban fontos mérföldkő, és egyben hatalmas segítség ahhoz, hogy a magyar emberek érdekeit európai szinten is minél hatékonyabban képviselve lehessenek.

Mindez különösen fontos akkor, amikor a Fidesz-kormány európai pártcsalád nélkül, Európa páriájaként már képtelen arra, hogy hazánk érdekeit valóban képes legyen megvédeni

– írták.

(Címlapkép: Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője az Európai Parlament strasbourgi épületében 2019. július 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »