Gyerekpornót találtak a Glee sztárjánál

Gyerekpornót találtak a Glee sztárjánál

Őrizetbe vették a Glee egykori szereplőjét, miután pedofil pornót fedeztek fel nála. Korábban szexuális kényszerítéssel vádolták már.

Gyerekpornót ábrázoló képeket birtokolt a Glee című sorozat egykori szereplője, Mark Salling, ezért sunlandi, kaliforniai őrizetbe vették – írta a BBC. A 33 éves színész a Noah „Puck” Puckerman nevű karaktert alakította a Foxon 2009-től 2015 márciusáig vetített sorozatban.

Salling ügyét egy speciális rendőri különítmény tárta fel – nyilatkozta a Los Angeles-i rendőrség szóvivője. A színész képviseletében eddig nem nyilatkozott senki az ügyről. A Daily Mail szerint a színész letette a 20 ezer dolláros biztosítékot, és szabadon engedték az őrizetből.

Nem akarta elárulni jelszavát

Hírdetés

A rendőrség állítása szerint pornográf képek százait találták Sallingnél. Hatszáznál is több kép birtoklásáért a színész öt évig terjedő börtönbüntetést is kaphat. A TMZ szerint többek közt tíz év alatti lányok voltak a képeken, amint szexuális tevékenységekben vesznek részt.

A Daily Mail szerint a színész házába be kellett törniük a rendőröknek, miután nem akarta őket beereszteni. Gépének jelszavát sem kívánta elárulni, így a különböző eszközeit is elkobozták tőle.

Szexuális kényszerítéssel vádolták

Nem ez volt az első ügye a férfinak: 2011-ben Roxanne Gorzela állította, hogy Salling védekezés nélküli szexre kényszerítette, néhány nappal később pedig, amikor összeszólalkoztak, leszorította őt a földre. A férfi végül 2,7 millió dollárért megegyezett Sallinggel és ejtette a szexuális kényszerítésről szóló vádat.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »