Gyereklányok ezrei tesznek esküt, hogy nem szülnek a klímaváltozás miatt – Ide vezet a gőzerővel terjedő ökofeminizmus

Gyereklányok ezrei tesznek esküt, hogy nem szülnek a klímaváltozás miatt – Ide vezet a gőzerővel terjedő ökofeminizmus

Már több mint ötezer tinédzser lány írt alá egy olyan online esküt, amelyben kijelentik, hogy nem szülnek gyereket, amíg a világ kormányai jelentős, szemmel látható lépéseket nem tesznek a klímaváltozás megfékezésére. 

A kezdeményezést állítólag egy 18 éves tinédzser, Emma Lim indította útjára. Az online kampány neve #No Future, No Children (#Nincs Jövő, Nincs Gyerek). Ez egy veszélyes fenyegetésnek hat, de csak annyira, amennyire a saját életüket tehetik tönkre, amennyiben a megsavanyított lelkű tinilányoknak idő közben sem jön meg az esze. Emma Lim egyébként elmondása szerint nyaranta bébiszitterként dolgozik, és  másra sem vágyott jobban, mint egy saját gyerekre, olyannyira, hogy már listát is készített a szóba jöhető nevekből. De aztán pár hónappal ezelőtt valami gyökeresen átalakította a gondolkodását: egy iskolai foglalkozáson (!) szembesítették vele, hogy “mekkora veszélyben van a bolygó jövője”.  Hirtelen “megvilágosodott” és rádöbbent, hogy mennyire “borzalmas anya az, aki gyermeket hoz egy ilyen világra”. Ekkor vált az internetes mozgalomnak a vezéralakjává, amely immár egyre nagyobb számban fiatalkorú-kiskorú gyermekeket szippant magába. Az online esküt tevők között a legfiatalabb egy 13 éves gyereklány! – A kislányok együtt keseregnek azon, hogy összetört a szívük, mert íme esélyük sincs rá, hogy családot alapítsanak, nem énekelhetnek majd a saját gyermekeiknek, nem foghatják a kezüket, nem láthatják őket felnőni, mert itt a világvége. – Arról egyáltalán nem szólnak a hírek, hogy kiterjedt vizsgálatok indultak volna, hogy kik és miképpen “érzékenyíthetnek” vagyis riogathatnak és vonhatnak veszélyes befolyás alá kiskorú gyermekeket iskolai foglalkozások keretében, pedig igencsak indokolt lenne.

Az ökofeminizmus nem egy új irányzat, hanem a feminizmusnak egy olyan régebb óta létező radikális ága, amely a nőt és a természetet egységben szemléli-ábrázolja, és szembeállítja a “természetromboló férfival”, a “toxikus maszkulinitással”. Az irányzat az elmúlt időszakban kapott igazán nagy erőre, amikoris a feminizmus által már teljesen zombivá alakított Svédországban a saját szülei segítségével egy mentálisan sérült (asperger szindrómás) gyermeket (a 15 éves Greta Tummberg-et) állítottak ki a mozgalom reklámarcaként. Kisvártatva olyan mondatokat adtak a gyermek szájába, hogy a “férfiak sokkal jobban pusztítják a természetet” és világszerte arra biztatták a gyerekeket, hogy távolmaradással, iskolai mulasztásokkal tüntessenek a “fenyegető klimakatasztrófát” előidéző politikusok ellen. A módszerek újak, a feminista ideák és célok szemmel láthatóan azonosak: mindent egyértelműen áthat a férfiellenesség, a társadalomfelforgató szándék, a gyermekvállalás és családalapítás ellenes hülyítés. Mindezt megspékelik olyan pánikkeltő üzenetekkel, mint például a Greta Tummberg New York-i beszédében elmondott mondat, miszerint „elloptátok az álmaimat és a gyermekkoromat az üres szavaitokkal… A tömeges kipusztulás kezdetén vagyunk…” – A felvirágzó új ökofeminizmus igazán veszélyes eleme, hogy a társadalom egyik legkönnyebben befolyásolható rétege (a nők) mellett immár a gyermekkorúakat (a kislányokat) is célkeresztbe állítja.

A jelenség egyre többeknek szúr szemet. Gregory Roose francia, jobboldali gondolkodó egyenesen petíciót indított Greta Tummberg kihasználása ellen. Véleménye szerint az Asperger-szindrómás lányt bizonyos érdekcsoportok politikai és gazdasági haszonszerzés céljából használják fel, és ezzel veszélyeztetik testi és lelki épségét. A V4NA hírügynökségnek nyilatkozva így fogalmazott céljairól:

Hírdetés

Általában a “Greta Tummberg jelenséget” a következőképpen írta körül:

Ami a pánikkeltést és a bálványozást illeti, Gregory Roose meglehetősen pontosan fogalmazott, ha számításba vesszük, hogy Greta Tummberg-et Nobel békedíjra is jelölték, és egyike azon négy személynek, akik idén megkapták a Helyes Életért Díjat (Right Livelihood Awards), melyet alternatív Nobel-díjnak is neveznek. Az agyhalott Svédországban pedig az evangélikus egyház egy döbbenetes twitter bejegyzést is közreadott: “Közlemény! A názáreti Jézus mostantól kinevezte utódját, Greta Thunberget!”

Az körülajnározás ellenére is Greta Tummberg és társai egy olyan játszma részesei, amely veszélyezteti mentális egészségüket. Gregory Roose  petíciójának szövege felhívja a figyelmet arra is, hogy Svédország elsőként ratifikálta a gyermekek jogairól szóló ENSZ nemzetközi egyezményt, amit viszont Greta Thunberg esetében nem tartanak be, hiszen a 32. cikkely elismeri a gyermeknek a gazdasági kizsákmányolással szembeni védelemhez való jogát, és azt, hogy gyermeken semmiképp sem végezhetnek olyan munkát, amely veszélyezteti oktatásukat, mentális, szellemi, erkölcsi vagy társadalmi érdekeiket. Roose felszólította az ENSZ közgyűlését és Svédországot, hogy tegyen meg mindent Greta Thunberg jogainak védelméért az egyezmény alapján.

Szemmel láthatóan sokan nem veszik kellőképpen komolyan azokat a súlyos társadalmi veszélyeket, amelyeket a gyermekeket befolyás alá vonó ökofeminista politikai mozgalom rejt magában, pedig egyértelműen a #No Future, No Children kezdeményezés is úgy születhetett meg, hogy iskolákban gyermekeket riogathatnak és vonhattak befolyás alá az ökofeminista politikai aktivisták. Greta Tummberg-nél már csak Emma Lim veszélyesebb. Ha a szülőknek van mitől félteniük a gyermekeiket az internetes térben is, akkor az a mozgalom honlapja, amely egy sokkal élőbb veszély, mint például az elhíresült “Kék bálna”. – Hazánkban sem ártana egy kicsivel jobban vigyáznunk, hiszen több feminista szervezet aktivistáit is rendszeresen beengedik az iskolákba a gyermekek közé, hogy sajátos áltudományos, feminista badarságaikkal gyermekeket indoktrináljanak-hűlyítsenek, ráadásul pont a szexualitással kapcsolatban. – Erről egy későbbi cikkben.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »