Gyakran szellent-e Vágó István?

Gyakran szellent-e Vágó István?

Bűzben él-e a kvízmester?

A XII. kerületben önkormányzati képviselőjelöltként induló Vágó István a minap kitette Facebookján szórólapját, amelyen a támogatók között a rasszista Jobbik logója is szerepel. Bár mondják, hogy a Jobbik ma már balra tart, ezért vállalható a ballib ellenzék számára.

Ám amíg az elnöke, Sneider Tamás „Jöhetnek a cigányok, és mindenkit agyonütök” kijelentése vagy felesége náci karlendítéssel való pózolása után változatlanul a párt vezetője maradhat, addig nehéz eltekinteni a Jobbik rasszizmusától.

Persze – amúgy a Jobbikot szívesen nácizó – Vágó is elmondta, híres libsi szolidaritásuk jegyében: „…nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük.” Mindezt a tavalyi választás előtt, mintha e szélsőséges megnyilvánulástól további szavazatokat remélt volna a DK számára. Tudjuk, egy liberálisnak mindent szabad és annak az ellenkezőjét is, hisz nekik elveik vannak. Egyszer ilyen, egyszer olyan.

Hírdetés

Ahogy az érdekeik éppen diktálják. Azt mondják, az elv olyan, mint – bocsánat – a fing. Tartja az ember, amíg tudja. Ahogy Vágó is. A kérdés tehát változatlan: bűzben él-e Vágó István?

Horváth K. József – https://leander.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »