Gulácsi Péter megnyugtató videót posztolt

Gulácsi Péter megnyugtató videót posztolt

Lapértesülések szerint Gulácsi Péter azért nem tudott elutazni az RB Leipzig edzőtáborába, mert egy bakteriológiai fertőzés miatt újabb kisebb műtétet hajtanak végre rajta.

Egy keresztszalag-sérülés a futballista egyik legnagyobb ellensége, noha a példák azt mutatják, egyáltalán nem mindegy, hogy elülső vagy hátsó keresztszalag sérül.

Gulácsi Péternek a Celtic elleni októberi BL-mérkőzésen a jobb térdében az elülső keresztszalag szakadt el, a pontos diagnózis megismerésekor már tudni lehetett, hogy hosszú kihagyás, nehéz rehabilitáció vár rá.

Úgy tűnt, a jó ütemű gyógyulás, ezzel összefüggésben a rengeteg munka eredményeként elutazhat az újév első napjaiban a lipcsei klub edzőtáborába, Abu-Dzabiba, de erről le kellett mondania.

Ugyanakkor a magyar válogatott első számú kapusa – talán érzékelve azt is, milyen sokan aggódnak felépüléséért – feltöltött a közösségi médiába egy videót, amelyből az derül ki, kifejezetten jó állapotban van a lába ahhoz képest, hogy három hónapja sérült meg.

Így aztán megvan a remény a teljes felgyógyulásra, még ha a mostani váratlan és kényszerű beavatkozás talán meg is nyújtja valamivel a teljes felgyógyulás idejét.

Gulácsi Péter Facebook-sztorija itt nézhető meg!

Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »