Gregor Bernadett: "a Jobbik elképzelése áll hozzám legközelebb"

Gregor Bernadett, az egyik legismertebb mozifilmszereplő is fellép a Jobbik október 23-ai ünnepi rendezvényén a Corvin közben. Az ATV értesülései szerint egy Karády-dalt fog előadni.

Sokan meglepődtek a döntésen, annál is inkább, mert a művésznő édesapja, Gregor József világhírű operaénekes köztudottan baloldali elkötelezettségű volt – írja a Blikk.

Hírdetés

– Korábban nem szerepeltem politikai rendezvényeken, most döntöttem így. Mint minden magyar embert, engem is érdekel, hogy melyik párt milyen jövőt kínál a gyerekemnek, miként viszonyulnak kultúrához, mert azért azon is van mit javítani. A Jobbik elképzelése áll hozzám legközelebb – mondta a bulvárlapnak Gregor Bernadett, hozzátéve, hogy a 23-ai nemzeti ünnepen minden pártnak joga, sőt kötelessége megemlékezni, s reméli, hogy ő is hozzájárul a méltó megemlékezéshez.

A lap megkérdezte a Dörner György vezette Új Színház társulatának tagjától, nem érzi-e visszásnak, hogy világhírű művész édesapja felvállaltan baloldali kötődésű volt.

– Valóban édesapám inkább baloldali kötődésű volt, de ez egyáltalán nem feloldhatatlan számomra. Hiszen az a korosztály abban a környezetben élt, s édesapám művészetét az a rendszer maximálisan megbecsülte. Ezért számomra ez is elfogadható.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »