Globális migráció

+++ A globális migráció a „a kirekesztő globalizációra a válasz, ez az ’ALULRÓL JÖVŐ GLOBAKIZÁCIÓ’! +++

Ha rabszolgára volt szüksége a fehér embernek, akkor egymáshoz láncolva fiatal feketéket Afrikából ide ráncigálta, majd a holland kikötőkben, mint árut eladta. Most hogy a technológia magas szinten van, kevesebb emberi erőre van szükségünk, a termelés rekordteljesítményt ér el és inkább vissza kell fogni, mert annyit el sem lehet eladni, amennyit megtermelhetnénk. Erre nincs fizetőképes lakosság. Így a munkahelyért küzdünk és egymás ellen fordulunk, mindenki gyanús, aki a munkahelyemet veszélyezteti. Holott nem több munkahely kellene, hanem az automatizálással megtermelt értékek igazságos elosztása. Most ezt a többletértéket a tőketulajdonosok kamatbevételeként (nulla hozaadott munkával) zsebre vágják és el karják hitetni, hogy azért vagyunk szegények, mert lusták vagyunk és munka az van, csak el kell vállalni. Igen rabszolgamunka az még van, de már fekete rabsolgákra sincs nagyon szükség.

Hírdetés

A gazdaGság egyre inkább egy egy kis elit kezében összpontosul, s így 2014 elején a világ népességének 1 %-a csaknem a világ összes vagyonának felével rendelkezett. Ugyanakkor többmillió ember születik, akik csak statisztikai számok – ők élnek és meghalnak „valahol, valahogyan”. Névtelenek, akiknek pechük volt, mert szegénynek születtek. Ha útra kerekednek és ide jönnek, akkor “emberi szennynek” nevezzük, holott minden ember önmagában egy érték is lehetne, egy adag kreatív erő, hogy világunkat még jobbá tegyük. Csak kreatívitásra nincs szüksége az elitnek a jelenlegi status quot fenntartani. A gazdag rétegnek mindene megvan, amit a perverz dorbézolásához szükségleltetik, minek ide még ember?
Igen nem kreatívitásra van szüksége az uralkodó elitnek, hanem nacionalizmusra. Az oktatás és nevelés által gyenge szellemi színvonalon tartott népet így jól lehet egy nagy formálható és manipulálható masszába összefogni, hogy nehogy eszébe jusson, hogy az ellenésg nem a bevándorló, hanem a kizsákmányoló maga.

Ebben az értelemben kell a globális migrációt szemlélnünk, ha meg akarjuk érteni ennek a „logikáját”.

Forrás: FaceBook – https://www.facebook.com/istenszeke


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »