Galaktikus földi akármi…

E-mail-ben megint kaptam egy cikket – történetesen egy interjút nem tudom kivel (Cobra a neve állítólag). Mindenki fogyassza és eméssze saját hite szerint. (Both G.) Íme:

Cobra interjúja Rob Potterrel magyarul (2015. május 20.)
(Fordította:Péter Vagyok és Anita Rácz)

Hírdetés

Rob – Köszöntünk újra a “Fény Győzelme” rádióműsorban. Megtiszteltetés számunkra, hogy ismét itt vagy velünk.
Cobra – Köszönöm az újabb meghívást.
Rob – A legutóbbi bejegyzésedben van egy kép egy nőről, aki Kínában van és akit ha jól gondolom, Do Munak nevezel.
Cobra – Nos, jelenleg nem mondhatom el pontosan, hogy mi is van azon a két képen. A képek legfőbb célja az, hogy az emberek kapcsolódjanak hozzájuk és saját megérzéseiket, belső érzékeiket használva döntsék el, hogy mit is ábrázolnak a fotók. Ám ennél is fontosabb, hogy csatlakozzanak a képek által hordozott energiához, mivel a közzététel első fázisa is energetikailag lesz fontos. A képekhez nem szellemi megértés vagy szellemi megközelítés kell, hanem inkább energiakapcsolat. Ha ez megvan, csak akkor jön el annak az ideje, hogy szellemi információval szolgáljunk azzal kapcsolatban, mit ábrázolnak a képek és mit képviselnek.
Rob – Corey a GoodET oldalról azzal az információval szolgált, hogy rengeteg dezinformáció várható a közeljövőben – a következő 4-6 hónapban a rossz fiúk egy program részeként megpróbálják félreinformálni a Fénymunkásokat. Van valami javaslatod arra, hogy az emberek hogyan találhatják meg magukban a válaszokat? Hogyan döntsék el, hogy mi a valóság és hogyan csatlakozzanak a belső iránytűjükhöz?
Cobra – Ugyanazt a választ tudom adni, amit már néhány évvel ezelőtt is adtam. Egyesítsük magukban a magasabb szintű, belső megérzéseinket a szellemi tudásunkkal-a megfelelő tudásunkkal. Ha ezt a kettőt egyesítjük, akkor megfelelő gyakorlással igen pontos lesz az ítélőképességünk..
Rob – Értem. Rengeteg gyógyítással kapcsolatos kérdést kaptunk ebben a hónapban. Valaki azt kérdezte, hogy a fejlett technológiák mindenki számára elérhetők lesznek ingyenesen az Esemény után? Ha igen, mennyi idővel utána?
Cobra – Igen, az Esemény után elérhetők lesznek. Csak a logisztikán és azon fog múlni, hogy az emberek mennyire képesek elfogadni ezeket a technológiákat – ettől függ, hogy az egyes emberek milyen hamar fognak hozzájutni.
Rob – Mindenki kap hozzáférést ezekhez a technológiákhoz? Várólisták lesznek? Esetleg van valami terv, hogy ezek az eszközök hogyan jutnak el az emberekhez?
Cobra – Igen. Mint ahogy említettem, vannak logisztikai megkötések. Az Esemény után lesznek bizonyos elsőbbségi szempontok, amiket figyelembe kell venni. Elsősorban az élelmezés, a ruhák, és lakóhely azok számára akiknek jelenleg nincs. A listán elsők közt szerepelnek azok az emberek is, akiknek krónikus fájdalmaik vannak, és még folytathatnám. Mindenkivel felvesszük a kapcsolatot aszerint, hogy hol helyezkednek el ezen a listán, hogy az igényeik mennyire sürgősek és mennyire valósak. Természetesen nagy erőkkel fogunk dolgozni ezeknek a technológiáknak a terjesztésén amint az emberiség készen áll arra, hogy megkapja őket.
Rob – Az Esemény idején, mikor a legutolsó skaláris mezők legyengülnek és természetesen a jószándékú spirituális űrbéli családjaink közel kerülnek a Földhöz a gyógyító sugaraikkal és energiáikkal – lehetséges hogy történni fog néhány spontán gyógyulás, vagy más ilyen természetű dolog?
Cobra – Igen, természetesen. Már az Esemény előtt is történhetnek spontán gyógyulások és érezhetjük, hogy megszabadulunk a ránk nehezedő nyomástól. Az emberek egyre jobban és jobban kezdik el ezt érezni ahogy közeledünk ahhoz a bizonyos pillanathoz.
Rob – Egy vak ember visszakaphatja a látását az Esemény idején? Esetleg később?
Cobra – Később. Az Esemény után, igen.
Rob – El tudnád nekünk részletesen mondani, hogy ezek a fejlett technológiák hogyan működnek?
Cobra – Rengeteg különböző fejlett technológia létezik, amiknek a feladata az, hogy harmonizálják a fizikai és a nem-fizikai testet. Ugyanis a fizikai betegségek túlnyomó része tulajdonképpen egy bizonyos szinten lévő energetikai blokk fizikai megnyilvánulása. Ha ezek a blokkok egyensúlyba kerülnek, a fizikai test nagyon könnyen meggyógyítható. Léteznek fejlett orvosi technológiák is, melyeknek alapját az éteri síkról származó manifesztációs protokollok képezik- ezek az ún. manifesztációs kamrák vagy replikátorok. Ha tudunk élelmet “másolni”, akkor lehetséges emberi szerveket is “másolni” és tulajdonképpen újratervezhetjük őket úgy, hogy egészségesek legyenek.
Rob – A gyógynövényeket és más természetes dolgokat ezekkel az energetikai technológiákkal fogják kombinálni?
Cobra – Igen. Természetesen.
Rob – Beszéltél már a bolygón lévő eddig még nem felfedezett gyógyító orvosi eszközökről. Tudod, hol találhatók ezek? Olyanok, mint az egyiptomi kamrák, vagy más egyéb ősi kamrák, amikről majd tudomást szerzünk a jövőben?
Cobra – Nem csak ott vannak, hanem sok más helyen is. Sokféle ősi gyógyító technika létezik – gyógynövények használata, hangokkal való gyógyítás, meditáció gyakorlása – nagyon sokféle gyógyítási mód, melyek a legfejlettebb technológiákkal lesznek ötvözve.
Rob – Mit gondolsz, mi a legjobb forrás vagy kombináció az öregedés ellen? Valami kozmetikum, vagy gyógyszer?
Cobra – A legjobb forrás ha mindig kapcsolatban maradsz a felsőbb éneddel, mivel KIZÁRÓLAG a te felsőbb énednek van meg az ereje ahhoz, hogy visszafordítsa a fizikai test öregedését.
Rob – Valaki azt mondta, hogy a diéta fontos szerepet játszik az egészségben, és a gyógyulásban. Az emberek különbözőek, másképp dolgozzák fel a tápanyagokat, más a genetikájuk. Tudsz javasolni valamilyen étrendet vagy azok kombinációit? Természetesen tudjuk, hogy a vegetáriánus táplálkozás erősen javallott. Tanácsos minden embernek vegetáriánusnak lennie? Néhányan a vércsoport diétára is esküsznek.
Cobra – Nem vagyok táplálkozási tanácsadó, ezért nem tudok erre pontosan válaszolni.
Rob – Lehetséges a diszlexiát akupunktúrával gyógyítani?
Cobra – Igen. Lehetséges, de rengeteg oka lehet ennek és ha multidimenzionálisan közelítjük meg a kérdést, nagyobb sikereket érhetünk el.
Rob – Értem. Az oltások okozzák az autizmust?
Cobra – Bizonyos esetekben igen.
Rob – Más esetekben? Mik lehetnek még a lehetséges okok?
Cobra – Az autizmust egy születés előtti, vagy születés utáni mély trauma okozza.
Rob – Értem. Yogananda említette, hogy a haj antennaként működik az asztrális síkra és hogy a hosszabb haj kifinomultabb érzékűvé teszi az embereket. Tudnál erről beszélni?
Cobra – Igen, valóban antennaként viselkedik, és tényleg kapcsolódik az asztrálsíkra , de nem csak arra, hanem a teremtés felsőbb síkjaira is.
Rob – Értem. A jelenleg meglévő fejlett gyógyító technológiákat visszatartják azoktól, akiknek nincs pénzük. Miért kell pénzt tennünk egy olyan rendszerbe a gyógyulásunkért, ami épp felszabadítás alatt áll, ha a gyógyulás felgyorsítaná a felszabadítási folyamatot?
Cobra – Ez egyszerűen csak azért van, mert azoknak az embereknek, akik ezeket a technológiákat megalkotják, fizetniük kell az alkatrészekért és nekik is kell valahol enni és lakni.
Rob – Értem. Beszélnél nekünk a Nepáli földrengés okáról?
Cobra – Igen. A Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása okozta. Április vége óta a Központi Nap egyre aktívabb lett. Az emberek ezt különböző módon érzékelhetik, és persze a Föld tektonikus lemezei is reagálnak erre a megnövekedett aktivitásra. Tulajdonképpen a A bolygóátalakítási folyamat már legalább 15 éve el lett halasztva, de már nem lehet tovább halogatni. Így a jövőben még több szeizmikus aktivitás várható.
Rob – Egy forrásom szerint a földrengés egy üzenet volt Kínának a Cabaltól.
Cobra – Nem. A Cabal nem felelős mindenért ami ezen a bolygón történik. Ezért a földrengésért egyáltalán nem az ők a felelősek.
Rob – Tudsz valamit mondani nekünk a “Mesterterv Hadműveletről”? Ez a “Mesterterv” az Esemény előtt lesz, és a célja a Chimera legyőzése?
Cobra – Nincs semmilyen “Mesterterv”. Írtam egyszer ilyesmiről, de tulajdonképpen ez nem egy művelet. Ez inkább az Esemény átfogó terve. Az Esemény terve alapjaiban nem változott, csak bizonyos műveletek részletei, de a végcél ugyan az.
Rob – Úgy tudom, hogy rengeteg idővonal van, és bizonyos dolgokat még nem stabilizáltak és ezért változik sok minden. Valóban ez történik? Több változás alatt álló idővonal is van?
Cobra – Igen, vannak alidővonalak, de a fő idővonal már stabilizálódott. Ezek az alidővonalak állandóan változnak. Nem közvetlenül manipulálják őket, viszont úgy mondanám, hogy bizonyos helyzetek, bizonyos körülmények még nem oldódtak meg és ezeknek a kimenetele még nem ismert. Néhány ilyen szituáció rendkívüli módon instabil. Már kezeljük az egyik ilyen helyzetet, ill. az Ellenállás a múlt héten ezt tette.
Rob – Nem rég készítettem egy interjút Omnec Onec-kel. A Naprendszer történetéről beszélt. Említette, hogy sok különböző, a galaxis távolabbi pontjain élő idegen faj volt befolyással a bolygónkra és hogy a fizikai síkon a Földön rendkívül gazdag és változatos élet és hatalmas mennyiségű víz van. Valóban ez teszi a Földet a legfőbb elfoglalandó területté?
Cobra – Igen, ez az egyik ok, de nem ez az egyetlen.
Rob – Mi a többi ok?
Cobra – Túl sok van, hogy itt felsoroljuk, de talán az egyik ok az, hogy a bolygó pozíciója a legközelebb van bizonyos csillagkapukhoz a galaxisnak ebben a szektorában. Aztán rengeteg különböző faj is járt itt a galaktikus történelem folyamán, akik különféle dolgokat végeztek évmilliók során. A Cabal ezt a bolygót választotta egyik erődítményéül, aminek hatására galaxisszerte nagy figyelmet kapott ez a kis bolygó.
Rob – Tehát ezért döntöttek úgy az Archonok, és a Chimera, hogy a Földet választják az utolsó állásuknak.
Cobra – Ez az egyik okuk, igen.
Rob – Értem. Mesélnél arról hogy a sötét erők hogyan élik mindennapjaikat? Mivel foglalkoznak? Amikor a Chimera-ról beszélünk… ezek a lények emberi testben élnek igaz?
Cobra – Igen.
Rob – Szóval úgy alszanak és táplálkoznak mint mi?
Cobra – Igen.
Rob – Mesélnél nekünk az űrháborúkról, és hasonlókról? Az emberek szeretnék tudni, hogy miből áll a háború. Úgy tűnik, felrobbannak és megsemmisülnek űrhajók az űrben. Így van?
Cobra – Nem pontosan. Az ütközet kicsit más most, nem olyan mint ahogy a filmekben láthattuk. Nem mondhatok róla sokat, ezek az információk titkosak. A technológia, amivel a fény erői megtisztítják a naprendszert, szintúgy titkos, de nagyon hatékony. Minden nagyon csendben és hatékonyan zajlik. A sötét erők csak eltűnnek anélkül, hogy tudnák mi találta el őket.
Rob – Az Ellenállás megölt néhány ilyen lényt a folyamat során, igaz?
Cobra – Ez bizalmas információ. Azt mondanám, hogy eltávolításra kerülnek a helyükről, majd elviszik őket egy átalakító üzembe a Ganümedeszre. Akik nem fogadják el a Fényt, azokat a Galaktikus Központi Napba kerülnek.
Rob – Igen, ezt szerettem volna tudni. Ha néhányuk meghal a folyamat során, akkor visszakényszerülnek a reinkarnációs ciklusukba, csakúgy mint a Chimera által fogva tartott emberek itt a Földön? A jófiúk megállították ezt a folyamatot, vagy még mindig így zajlik?
Cobra – Úgy érted itt a Földön vagy más helyeken?
Rob – Beszéljünk csak a Naprendszerről. Ha valaki olyan hal meg, aki részt vett ebben a konfliktusban, azt elviszik a Ganümedesz-re?
Cobra – Határozd meg a kérdést pontosabban. Különböző helyek, különböző eljárásokat igényelnek, így a válasz is más.
Rob – OK. Mondjuk van a Chimera-nak egy bázisa egy aszteroidán. Ez a bázis megsemmisül, és néhányan meghalnak. Az ő lelküket a Ganümedeszre viszitek?
Cobra – Igen, néhány lélek a Ganümedeszre kerül.
Rob – Értem. Ha most a Földön meghalnak az emberek, akkor ez a reinkarnációs folyamatot az Archon-ok felügyelik?
Cobra – Igen az Archon-ok felügyelik ezt a folyamatot a Földön.
Rob – Értem. Tehát ha a lélek meghal, akkor automatikusan reinkarnálódik, vagy van egy nyugalmi időszaka?
Cobra – Általában van egy pihenőidő, de ez csökken, ahogy a dolgok felgyorsulnak. A legtöbb léleknek még mindig van nyugalmi időszaka, hogy feldolgozhassák a múltat, de előbb-utóbb kénytelenek újra reinkarnálódni.
Rob – Értem. Vannak még harcok a föld alatti rendszerekben?
Cobra – Van néhány kisebb konfliktus a Chimera egyes telepein, de csak ennyi.
Rob – Ezek tulajdonképpen fegyveres tűzharcok a földi bázisú erőktől?
Cobra – Nem, nem, nem. Újra mondom: a most folyó konfliktusok másképp zajlanak.
Rob – Értem. Tehát nem igazán a Föld hadseregei vesznek ebben részt, inkább az ellenállás, és a konföderáció. Így van?
Cobra – Igen. A felszíni hadsereg többé nem vesz részt semmilyen földalatti konfliktusban.
Rob – Értem. Tehát mondhatjuk, hogy a Fénytestvéreink nem folyamodna gyilkossághoz, pusztításhoz vagy más erőszakhoz ily módon. Így van? Vagy néha azért előfordul?
Coba – Ez bizalmas információ.
Rob – Valóban? Értem. Az alapján amit hallottam, az a véleményem, hogy ez alkalmanként előfordul. Vannak emberek, akik fizikailag meghalnak.
Cobra – Ez egy nagyon érzékeny kérdés, és talán jobb, ha most nem válaszolok rá.
Rob – Valaki kérdezte, hogy a galaktikusok miért nem semlegesítik a plazma strangelet, és toplet bombákat, hiszen fejlett technológiákkal rendelkeznek.
Cobra – Nincs megfelelő technológiájuk arra, hogy ezt megtegyék.
Rob – Én személy szerint úgy érzem, van egy nagyobb erő ami közbe fog lépni, és biztosítja ezt. Van olyan magasabb erő aki látja mi történik?
Cobra – Mindig van egy nagyobb erő. Ha a feltételek adottak, amikor elég magas lesz a tudatossági szint, a felsőbb erő valóban közbelép.
Rob – Igen, én is így tudom. Van arra lehetőség, hogy valamilyen legfelsőbb bírósághoz forduljunk, ha úgy érezzük, hogy megsértették a szabad akaratunkat?
Cobra – Igen, az emberek minden bizonnyal tudnak majd ún. rendelkezéseket hozni amikor fellebbezhetnek a Galaktikus Bíróságon a Cabal és minden jogsértésük ellen. Ez valójában segíti a fény erőit, mert így még közvetlenebb legális alapjuk lesz a beavatkozásra.
Rob – Szóval az tényleg segít amikor a szellemi vezetőinkhez fordulunk kérésünkkel és az imának is van tényleges hatása, igaz?
Cobra – Igen, természetesen.
Rob – Nagyon jó. Köszönöm. Vannak még túszok a Chimera bázisain?
Cobra – Igen, vannak.
Rob – Beszélnünk kellene a rosszfiúkról és a strangelet bombáikról. Ha a sötét erők valahogy tudják is, hogy lejárt az idejük, az egojuk miatt nem igazán hiszik el. Mi akadályozza meg őket abban, hogy felrobbantsák a bombáikat ha egyszer érzik, hogy egyébként a Központi Napba kerülnek? Ez a fajta tudatosság már csak merő rosszindulatból is felrobbantaná a bombákat.
Cobra – Úgy fogalmaznám meg, hogy ez azért van, mert addig nem hiszik el, hogy vége van az egésznek, amíg tényleg vége nincs.
Rob – Értem. Rengeteg új dolog látott napvilágot és van néhány dolog, ami a jövőben fog megjelenni. Az egyesült Királyságban a fősodratú média a Tesla-féle akkumulátorokról beszél, melyek egy napi árammal látják el a háztartásokat. Ez nem igazi áttörés, ugye? Tudsz valamit erről?
Cobra – Ez egy közepesen fejlett technológia gyenge közzététele.
Rob – Értem. Van itt egy érdekes kérdés. Van bármilyen információ a pozitív, fehér hüllő fajról? Ha jól tudom, néhányan Annukai-nak nevezik őket. Léteznek a hüllő fajok között pozitívak is?
Cobra – A hüllő faj meglehetősen elterjed szerte a Galaxisban, becslésem szerint ezek 10-15% hajlik a pozitivitásra, és vannak egyéb hüllőfajták is, akik széles körben nem ismertek ezen a bolygón. Ők azok, akik inkább a pozitivitás irányába orientálódnak és segítenek a bolygó felszabadításának folyamatában.
Rob – Mint tudjuk te nem hozol nyilvánosságra konkrét időpontokat, ellenben Wilcock mondott valamit arról, hogy 2016-ban lesz a végjáték. Meglepődtem, hogy ilyen pontos évet adott meg. Egyetértesz ezzel vagy nyilvánvalóan sokféle variáció létezik az időpontokra és lehet, hogy tovább fog tartani az egész?
Cobra – Azt mondanám, hogy az egyes emberek által megadott idővonalak az adott személy a szituációra vonatkozó előrevetített megértésén és azoknak a csoportoknak a tervein alapszik, akivel kapcsolatban állnak. Például a Keleti Szövetség 2016. január 1-re teszi ezt az időpontot. Más csoportok más dátumokat adtak meg és ezek közül a dátumok közül néhány tényleg 2016-ra esik. Azonban ehhez az időkerethez nem fogok fűzni semmilyen megjegyzést az én szemszögemből nézve. Mint ahogy már mondtam, rengeteg oka van, hogy nem adok pontos időpontot.
Rob – Igen. Néhányan a long island-i és a new york-i csapatból szeretné tudni, hogy mit tegyenek. Alig várják már, hogy segíthessenek a földi személyzetnek. Említettek egy csoportot akik Brookhaven-be mentek.
Cobra – Javaslom, küldjenek nekem egy privát e-mailt, mert ez egy taktikai kérdés. Nem szeretném nyilvánosan megbeszélni.
Rob – Rendben. Jelezni fogom feléjük. Cobra rengeteg e-mailt kap, senki ne vegye személyeskedésnek ha nem kap választ, csakúgy, mint tőlem. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, és nagyon sajnáljuk, ha nem tudunk mindig válaszolni. Néhány kérdés ismétlődik, és néhányról nem beszélhetünk.
Cobra – Mielőtt folytatnánk, újra elmondom: rengeteg e-mailt kapok, amiket el is olvasok, de fizikai képtelenség válaszolni mindegyikre. Ha azzal tölteném az időt, hogy válaszolok rájuk, elmenne rá az egész napom. Vannak prioritásaim, amikhez tartom magam. Minden e-mailt elolvasok, de csak azokra adok választ, amik eléggé befolyásolják a bolygó felszabadítását.
Rob – Szerintem ez így fair és érthető. Kaphatunk egy kicsit több információt az asztrális/éteri és a plazma síkokról? Tapasztalható folyamatos haladás ezeken a területeken? Mi a helyzet az asztrális parazitákkal? Azok a lények, akiket említettél, hogy apró féregjáratokban rejtőznek, még mindig léteznek?
Cobra – Az asztrális síkon egyre jobb a helyzet, nagy része már meg lett tisztítva. Persze még mindig rejtőzködnek bizonyos lyukakban szerte a bolygón, főleg a háborús övezetekben és a negatívabb területeken. Ennek ellenére sokkal jobb a helyzet. A plazma sík helyzete is javul, sokat léptünk előre.
Rob – Nagyon jó. Van egy politikai kérdésünk Kubával kapcsolatban. Egy ott élő ember mondta, hogy nem lát vegyicsíkokat. Kubát hamarosan újra megnyitják a turisták számára? Tudsz nekünk mondani valamit Kubáról? Titokban mindig is a Cabal szövetségese volt, vagy teljesen önállóak?
Cobra – A Cabalnak tényleg volt ott némi befolyása, főleg a jezsuitáknak, de bizonyos akciójuk nem hozott akkora sikert, mint más helyeken. Természetesen ott van Guantanamo bázis, ami a Cabal egyik erődítménye és Kuba földjén van, de csak ennyi.
Rob – Mondanál valamit Fidel és Raul Castro-ról? Tényleg hithű kommunisták voltak?
Cobra – A jezsuiták irányítják őket.
Rob – Érdekes. Tudnál valamit mondani a többféle embertípus keletkezéséről? Magasabb létformák hozták őket létre, vagy természet alkotta őket?
Cobra – Részben természetes jelenség, az evolúció természetes folyamata, amit a különféle lények megzavartak a különböző szakaszokban genetikai kísérletek során.
Rob – Valaki azt kérdezi, hogy a Gaiaportal oldal valós dolgokat ír le?
Cobra – Tisztáznunk kellene, miről szól pontosan a kérdés.
Rob – Igen, én is így gondolom. A GoodEt-s fickó szerint a Titkos Űrprogramokban részt vevők életkorát, és az ott töltött időt visszaállítják, miután véget ért a feladatuk. Ez igaz?
Cobra – Az információ ezen részét nem tudom megerősíteni. Randy Kramer is hasonló dolgokról mesélt, de a forrásaim szerint ez nem így van.
Rob – Valaki említette, hogy azt mondtad, hogy Al Bielek nem is utazott a jövőbe, és azt szeretnék tudni, hogy ez az egész csak kitaláció volt vagy esetleg egy lehetséges jövőbeli idővonalon járt?
Cobra – Igen, tulajdonképpen egy lehetséges jövőbeli idővonalat tapasztalt meg lelki szinten, ahogy azt akkor értelmezték – inkább egy belső spirituális lelki megtapasztalás volt.
Rob – Értem. Még mindig kapcsolatban állsz Samjese-vel?
Cobra – Erre a kérdésre nem válaszolnék.
Rob – Rendben. Említetted, hogy az Urantia könyv egyes részeit eltorzították. Ajánlanád a könyvet elolvasásra?
Cobra – Ha valaki rendelkezik elég erős belső vezettetéssel és ítélőképességgel, elolvashatja a könyvet, mivel találhatók benne értékes információk. Viszont olyan szemszögből íródott, amivel nem értek teljesen egyet, bizonyos fokig befolyásolták. Tehát, ha rendelkezel erős belső vezettetéssel és ítélőképességgel, olvasd el nyugodtan.
Rob – Rendben. Tudsz valamit mondani Krisztus pozícióként betöltött tisztségéről, emberi mivoltával szemben?
Cobra – Krisztus tisztsége annak a filozófiának a szellemi szüleménye, ami a feltétel nélküli szeretet egy bizonyos energiáját a tudatosság egy bizonyos szintjén akarta leírni. Nem egy bizonyos hierarchiában elhelyezkedő pozícióról van szó, hanem egy tudatossági állapotról, amit mindenki megkap vagy elér az evolúció bizonyos szintjén. Ez a kozmikus szeretet megtapasztalása, ami egy megvilágosodott univerzum alapja.
Rob – Érdekes. Omnec-kel való beszélgetésem során említette, hogy hamarosan megjelenik egy könyve amit eddig egyetlen kiadó sem akart megjelentetni. Ennek a könyvnek köze van Krisztus életéhez. A könyvben megemlíti a Szűzanyát. Évekkel ezelőtt egy forrásom, Kevin Ryerson – aki egy igen tiszta testenkívüli csatornázó volt – mondta, hogy az esszénusok aszkéta életmódot folytattak speciális spirituális törvények alapján, ami felkészítette a testüket Krisztus egyik speciális inkarnációjának hordozására. Omnec azt mondja, hogy Mária szűz volt abban az időben, mikor felkereste őt egy magasabb dimenzióbeli lény, aki Omnec szerint a Szíriuszról jött. Abban nem vagyok biztos, hogy volt e házastársi kapcsolatuk vagy sem. Omnec nem volt egyértelmű ebben a kérdésben. Arra vagyok kíváncsi, hogy a magasabb dimenziójú lényeknek lehet gyermekük fizikai kapcsolat nélkül?
Cobra – Persze, mint minden emberi lénynek, ha a gyermekük lombikban fogan.
Rob – Úgy érted, hogy a földönkívüliek lombikban termékenyítik meg az utódaikat?
Cobra – Megtehetik, ha akarják.
Rob – Olvastam a Billy Meyerhez íródott Semjase jegyzetekben, hogy a megtermékenyítés ezen formája gyengíti a genetikai vonalat. A meditáció egy olyan energetikai fajtájáról beszélek, amelyben két lélek egyesül és a nő állapotos lesz. Lehetséges ez, vagy nem?
Cobra – Szükség van a petefészek, és a spermium közti fizikai kapcsolatra.
Rob – Értem. Köszönöm, hogy ezt tisztáztuk. Következő kérdés: mi az igazság a sellőkkel kapcsolatban? Rengeteg videót láttam, de nem vagyok benne biztos, hogy valódiak. Mesélnél a sellőkről? Valódi, létező életformák?
Cobra – A sellők tulajdonképpen az egykor Atlantiszon zajló génkutatás eredményei. Valóban léteztek és elég nagy a valószínűsége, hogy néhányuk még mindig létezik a bolygó távolabbi vidékein.
Rob – Ok. Valaki szeretné, ha meghatároznád a déja vú-t magasabb energetikai szempontból.
Cobra – A déja vú tulajdonképpen egy olyan információ, amit a jövőből kapsz egy idővonalon keresztül.
Rob – Értem. Valaki a robotokról tett fel egy kérdést. Használnak robotokat más világokban?
Cobra – Használnak robotokat, de nem olyan szinten, ahogy azt az emberek gondolják, mivel sokkal fejlettebb technológiákkal rendelkeznek. Bármit létre tudnak hozni az éteri anyagból. A szerelési munkáktól kezdve….nagyon kevés szerelni való van a galaxisban.
Rob – Értem. Itt egy érdekes kérdés. Miután az Esemény már folyamatban van egy ideje és a bolygónk felszabadult, van valami terv arra nézve, hogy miképpen kontrollálják a bolygó népességét? Olvastam egy könyvet, aminek a címe “UFO kapcsolat az Iarga-ról”. Abban azt írták, hogy az emberek szerint a Föld túlnépesedett, és ez gondot jelenthet. Egy spirituálisan tudatos társadalomban az emberek harmóniában tudnak együttműködni, hogy ne forduljon elő pusztítás. A bolygónkon rengeteg hely van az emberek számára, ahol élhetnének. Egyetértesz ezzel?
COBRA – Igazából, az Esemény után, főleg az első kapcsolatfelvétel után a lakosság egy része el fog vándorolni a bolygóról és hosszú távon a népesség csökkenni fog.
Rob – Vannak működő kiborgok itt vagy a bolygón kívül?
COBRA – Úgy érted, mint a robotok?
Rob – Emberek, félig gépek, félig ember típusúak.
COBRA – Ezek a dolgok nagyon népszerűek voltak egy bizonyos időszakban, melynek most már vége és a Fény erői nem használják- nem támogatják ezt. Vannak még korlátozott számban ezekből a Chimera bázisokon, de folyamatban van a teljes eltávolításuk.
Rob – Vajon a számítógépeket manipulálja a Cabal, hogy győztesen jöjjön ki ebből a helyzetből? Még mindig ellenőrzik a számítógépes hálózatot vagy ez egy folyamatos harc az Ellenállási Mozgalom és a Fény erői között?
COBRA – Sajnos, ebben a pillanatban a Cabal, az NSA negatív frakciója még ellenőrzi a számítógépes hálózatot a felszínen. Az Ellenállási Mozgalom vírust helyezett a számítógépes rendszerükbe, különösen a globális pénzügyi számítógépes rendszer hálózatába. Ezeket le tudják választani az internetről ha akarják, de nem tudják ellenőrzésük alatt tartani az internetet. Meg tudják védeni a blogokat, de nem tudják kontrollálni őket közvetlenül, még nem. Ez egy összetett helyzetet jelenleg.
Rob – Valaki azt mondja, hogy tagja a nemzetőrségnek Virginia államban. Úgy tűnik, mintha többet tehetnének azzal, hogy kommunikálnak a pozitív nemzetőrségekkel szerte az országban, hogy segítsék az emberiséget céljuk elérésében. Becslések szerint több millióan vagyunk így, sokkal nagyobb számban mint az összes állam katonái, helyi és szövetségi ügynökei együttvéve. Az Ellenállási Mozgalom számításba vesz nagyobb támogatást és együttműködést a földi nemzetőrségekkel? Feltételezem, hogy ezek többnyire ex-katonák akik ismerik a háború borzalmait, részt vettek bevetéseken tengerészgyalogosokként és készek fellépni pozitív módon. Valószínűleg erről beszél a kérdezőnk. Fogják kérni a helyi csoportok segítségét ilyen formában?
COBRA – Az Ellenállási Mozgalom nem tud kapcsolatba lépni a felszíni lakossággal az Esemény előtt, mert ezt a Cabal komolyan megtorolná. Viszont az Esemény pillanatában az Ellenállás felveszi a kapcsolatot az egyes milíciákkal – különösen azokkal, akik kiegyensúlyozottabbak és szabályozottabbak- és alkalmazni fogja őket a műveletekhez.
Rob – Értem. Van ez a legújabb nemzetközi szimpózium, ahol a Pápa beszélni fog szeptemberben.
Tudsz valamit erről konferenciáról, amit az ENSZ is támogat, és ahol a Pápa lesz az egyik fő szónok?
COBRA – Ez csak egy része a jezsuiták átfogó tervének, hogy még több globális befolyásuk legyen és most az egész dologgal kapcsolatban nagy egyetértésben vannak a Rothschildokkal. Szóval ez egy előre megtervezett próbálkozás a jezsuiták és a Rothschildok részéről, hogy még nagyobb befolyásuk legyen az egész bolygón. Ez együtt jár azzal a tervükkel, hogy megakadályozzák az új pénzügyi rendszer megalakulását.
Rob – És végül ezek a tervek nem fognak megvalósulni.
COBRA – Természetesen nem fognak.
Rob – Sajnos, az oltásokkal nagyon sok bajt okoznak, főleg amikor a gyerekek még nagyon kicsik. Hallottunk új törvényjavaslatokról ezzel kapcsolatban Kaliforniában. Tudsz beszélni ezeknek az új oltóanyagoknak a mellékhatásairól, amit a gyerekeknek beadnak?
COBRA – Azt hiszem, a legtöbb ember tisztában van a védőoltások veszélyeivel. Szerencsére a bio-chipeket már eltávolították a vakcinákból, de a mérgező vegyi anyagok még mindig benne vannak és meglehetősen erősek. Tehát egy összehangolt erőfeszítés kellene, hogy ellenálljanak ezeknek az új jogszabályoknak.
Rob – Értem. Tudsz beszélni az ISIS terrorszervezetről és arról, ami ott folyik?
COBRA – Én nem használom ezt a nevet arra a terrorista szervezetre. Te használhatod, de szeretném kérni, hogy más nevet adj neki.
Rob – Oké. Az akármilyen nevű terrorszervezet.
COBRA – Az Iszlám Állam, vagy ahogy akarod hívni, de ne használd az Isis nevet, mert Isis egy teremtő istennő és semmi köze ehhez a jezsuita alkotáshoz.
Rob – Rendben, értem. Nevezzük Izraeli Titkos Hírszerző Szolgálatnak (Israeli Secret Intelligence Service). Tudsz beszélni arról, hogy mi folyik Szíriában? Még mindig jelentős befolyásuk van ott vagy inkább csak a média fújja fel? Mi a helyzet ezzel a terrorista csoporttal?
COBRA – Mindkettő. Tulajdonképpen elég erős a jelenlétük. Sok kárt okoznak, de bármilyen kárt is sikerül okozniuk, a média tovább manipulálja és hozzátesz.
Rob – Értem. Említetted, hogy ha a Jade Helm kicsúszna a kezükből, azzal okot adhatnának egy beavatkozásra. Egyes források említették, hogy van néhány izraeli titkos ügynök az Egyesült Államokban, és sok “piszkos” és nukleáris táskabombát helyeztek el különböző helyeken. Tudsz beszélni erről? Az Ellenállási Mozgalom meg tudja állítani ezeket robbantásokat vagy megengedik, hogy erre sor kerülhessen?
COBRA – Mindig voltak izraeli ügynökök az USA-ban. Nem volt egy pillanat sem a jelenlegi amerikai történelemben, hogy ne lettek volna izraeli ügynökök amerikai földön. De ez az Ellenállási Mozgalom szemszögéből csak egy apró kellemetlenség. Egyetlen ilyen bombát sem fognak engedni, hogy felrobbanjon. Teljes ellenőrzése alatt tartja és felügyeli az Ellenállás. Nem kell ettől tartani. Egyáltalán nem.
Rob – Értem. Valamelyik legutóbbi interjúnk során említetted, hogy Kína elfoglalt néhány szigetet illegálisan a Fülöp-szigeteken. Aranyat kerestek, de tulajdonképpen katonai létesítményeket telepítenek oda kikötővel és leszállópályával. Tudod mi folyik ott?
COBRA – Ez pontosan az amit állítasz. De azért annyit hozzátennék, hogy Kína más módon szerzi az aranyát, és bármilyen arany is maradt a Fülöp-szigeteken, jelenleg egyik frakció számára sem hozzáférhető.
Rob – Értem. Az esemény idején Brüsszel lesz az egyik legfontosabb főhadiszállás? London és a Vatikán után Brüsszel is jelentős célpontja lesz az Ellenállásnak, ahol elfogják a fő bűnözőket?
COBRA – A legfőbb bűnözők nem Brüsszelben vannak. Hagyományosan három központ van: a Vatikánban, a londoni City-ben és Washington DC-ben. Ezek a nagy felszíni Cabal központok. Az összes többi csak kisebb központ, amelyek nem annyira fontosak.
Rob – Lesz azoknak a különböző nemzeteknek szerepük, amelyeknek konkrét feladatuk lesz az Eseményt követően?
COBRA – Ez nem nemzetről nemzetre fog történni, hanem egyénről egyénre, az egyedi tehetségek és képességek alapján.
Rob – Értem. Van néhány speciális üzeneted a magyarok számára, hogy min mennek most keresztül?
COBRA – Igen. Van egy bizonyos titkos pozitív csoport Magyarországon, amelynek erős kapcsolata van a Templomosokkal. Ez a csoport az új pénzügyi rendszeren dolgozik és láthatjuk ennek hatását. Az elmúlt időszakban Magyarország meglehetősen hatékonyan ellenállt a Rothschild befolyás alatt álló központi bankrendszernek. Ez a csoport még mindig kerüli a nyilvánosságot, így nem lehet velük közvetlenül felvenni a kapcsolatot. De kutatható a történetük. Vannak bizonyos nagyon erős ezoterikus pozitív jelképek Magyarországon. Megemlítem a Szent István koronáját, és van néhány más is. Vannak örvények, ősi istennő örvények Magyarországon is. Néhány közülük elég fontos szerepet fog játszani az Esemény idején.
EZ A RÉSZ NEM KELL!!!Rob – Nagyon jó. Már dolgoztam ezzel. . . Épp most csináltam egy pár speciális interjút amit forgattunk az úgynevezett Gemstone Egyetem csoporttal. A vezetőnek van egy nagyon egyedi oktatási leirása beleértve a részleteket is, hogy hogyan folyik a pénzügyi rendszer, hogyan kell azt életbe léptetni, valamint a Cabal-i ellenőrzés amit mi vállalatnak hívunk. Azt hiszem, néhány ember hívja UCC – Egységes Kereskedelmi Kódex -, és minden hozzátartozó dolog. Egyesek úgy hívják a szalma-ember és a felségjog működése. És engem nagyon lenyűgözött a szándéka és célja, és azt akarom, hogy oktassák az embereket, hogy mi folyik itt. És nekem úgy tűnik, nagyon fontos, hogy az emberek megértsék ezt a folyamatot.
Rob – Voltak jelek arra vonatkozóan, hogy az Esemény egy bizonyos pontján a földönkívüliek a jogrendszerben akarnak működni. Rendelkezünk olyan szerződésekkel, amik megengedik a kormányhivataloknak, hogy azt tegyék, amit tesznek, még akkor is, ha megszegik a jogszabályokat. Ez nagyon igazságtalannak tűnik. Hogy fog sor kerülni ezeknek a törvényeknek a hatályon kívül helyezésére? Az Eseményt követően továbbra is lesznek parkolójegyek, bírságok gyorshajtásért, és ehhez hasonló dolgok? Hogy fog ez változni?
COBRA – Néhány törvényt azonnal eltörölnek. A rendeletek közül néhányat, főleg például a gyorshajtás büntetését és hasonlókat azonnal eltörlik. Lesz egy nagyon intenzív és nagyon drasztikus jogi reform, amely visszaállítja a jogrendszert a szokásjog alapjaira és ténylegesen egyesíti a legjobbat a két jogrend – a jelenlegi tengerészeti törvények jogrendszere és a régi szokásjog jogrendszere között. Ez tovább fog fejlődni, ahogy egyre közeledünk az első kapcsolatfelvétel felé és egységesíteni fogjuk azt a galaktikus kódexszel. Az első kapcsolatfelvétel után lesz jogi tanácsadás a galaktikus tanácsadóktól, akik megtanítják nekünk, hogyan tudjuk felépíteni a társadalmat oly módon, hogy az közben ne korlátozza az egyéni szabadságot, de ugyanakkor meg is véd minket attól a bajtól, ami annak lehet az eredménye, hogy az emberek gyakorolják az egyéni szabadságjogukat.
Rob – Értem. A következő kérdés Kínával kapcsolatos. Világos, hogy vannak ott bizonyos csoportok, akik nagy mennyiségű arannyal rendelkeznek. Biztos vagyok benne, hogy a keleti Sárkány társaságokban van sok olyan jószándékú ember, akik ellenőrzésük alatt tartják ezeket az aranytartalékokat, de úgy tűnik, jónéhányan igényt tartanak rá. Hogy tudná bárki is ellenőrzése alatt tartani ezt az arany-ügyet? Tudsz beszélni erről? Kína kezében van minden ellenőrzés vagy léteznek az országban olyan elemek, akik egy húron pendülnek a Kissingerekkel, a Rockefellerekkel és a Vatikánnal?
COBRA – Nos, elmagyarázom az egész helyzetet. Először is, az az állítás, hogy a Sárkány családoknak sok aranya van, egy mítosz. A Sárkány családok túlnyomó többsége fizikailag nem rendelkezik arannyal. Igényt tartanak arra az aranyra, amit elloptak tőlük. Arany kötvényeik vannak, amelyekre tanúsítványokkal rendelkeznek. Vannak DOBOZAIK????, de fizikailag nem rendelkeznek arannyal. Kínának, mint országnak volt arany tartaléka,
amely meglehetősen jelentős, ahogy Kína felhalmozta ezt az elmúlt évtizedekben, de ezeknek semmi köze a Sárkány családokhoz. Teljes egészében a Keleti Szövetséghez van köze az új pénzügyi rendszerre való felkészüléshez. Ez az intézmény a régi Cabal családok egy nagyon régi alkotása, amit az Eseménykor megszüntetnek. Amikor az Esemény bekövetkezik, a galaktikus Fényerők fogják vezetni az arany szétosztásának folyamatát az Ellenállási Mozgalom irányítása alatt. Nem az emberek, sem az egyes csoportok a bolygón, akár Kínában vagy bárhol máshol, nem ők fognak dönteni arról, hova kerül az arany. Az arany fedezetként fog szolgálni az új, átmeneti pénzügyi rendszer alapjához. Nem fogják odaadni egy adott csoportnak vagy egy adott országnak. Nem lesz ez a kezdete egy új és erős Kínának, amely majd ellenőrzése alatt tartja a világ többi részét. Nem a régi módon fog működni a dolog, hanem új módon. A világ minden nemzete profitálni fog a felhalmozott vagyonból.
Rob – Értem. Nekem is az volt az érzésem, hogy a Fényerők kezében lesz az irányítás és ezek a tanúsítványok semmit nem fognak érni. Így van?
COBRA – Igen. Az említett tanúsítványok eszközként fognak szolgálni a Federal Reserve csődjéhez. Ez a szerepük. Sok csoport van, amelyek megpróbálják ezeket a kötvényeket készpénzre váltani. Természetesen a túlnyomó többségük nem járt sikerrel, mert a Cabal nem akarja elismerni ezeket a kötvényeket. Amikor minden készen áll, a Keleti Szövetség kiteheti a kötvényeket az asztalra és fizetési követelést támaszthat a Federal Reserve-vel szemben, ami tulajdonképpen csődbe juttatja a Federal Reserve-t. Abban a pillanatban az Ellenállási Mozgalom megnyomja a gombot és megkezdődik a pénzügyi újraindítás. Az újraindítás után ezek a kötvények értéktelenek lesznek. Nem lesz semmi értékük, mivel a Kínai Sárkány családok felhalmozott aranya is a parasztoktól, emberektől, a kis emberektől származik. A dinasztiák valójában ellopták az aranyat az emberektől és így az nem az övék. Az az egész emberiséghez tartozik.
Rob – Igen, ez jó meglátás. A következő kérdés: le fog értékelődni az amerikai dollár? Sokan tartanak ettől és ha megtörténik, pánikhangulat és stressz alakulhat ki az Egyesült Államokban. Tudnál erről valamit mondani? Az Esemény előtt bajban lesz az USA és ha igen, lehet ezt a helyzetet stabilizálni?
COBRA – Nos, nem olyan könnyű leértékelni a dollárt. Az egyik Cabal frakció azt tervezi, hogy leértékelik a dollárt, hogy ezzel társadalmi káoszt teremtsenek, ami statáriumhoz vezetne. Ez a tervük, de nem fog sikerülni. Aztán lehet némi bizonytalanság a valutákkal, de a leértékelődés nem olyan feszültséggel teli esemény, amitől az embereknek félni kellene. Hozhat egy kis bizonytalanságot, de alapvetően nem olyan dolog amitől túlságosan aggódnunk kellene. Vannak a pénzügyi helyzetnek sokkal súlyosabb szempontjai – a pénzügyi származékok, spekulációk, a gyors kereskedés, a globális összetett pénzügyi rendszer, amely össze fog omlani az újraindítás idején. Amikor ezek a dolgok megtörténnek, olyan gyorsan fog lezajlani minden, hogy az embereknek nem lesz idejük emiatt aggódni. Mert amikor az Esemény megtörténik, annyi új információ és nézőpont fog napvilágot látni, hogy senki nem fog aggódni a dollár 10 vagy 20, vagy akár 50%.-os leértékelődésén.
Rob – Értem. Mit tudsz a Swissindo-ról? Több olyan országban jelen vannak, ahol hajlandók az arany alapú valuta használatára. Legutóbb Laoszban találkoztak a képviselők. A résztvevők szerint Laosz vezetője meg akarja nyitni a Swissindo központi irodáját az országban és készek átállni az arany fedezetű fizetőeszközre. Kíváncsi vagyok, hallottál-e erről. Úgy tűnik, hogy bárki, aki megpróbált arany fedezetű devizát bevezetni, gyilkosság áldozatává vált, ha csak pl. Kennedy-re gondolunk. Vagy ott van Moammer Kadhafi is. Nem mintha szent lett volna, de szúrta a Cabal szemét és eltették láb alól. Gondolod, hogy a Swissindo működése Laoszban sikeres lesz és modellként fog szolgálni?
COBRA – Csak vetnék egy pillantást a tömegtájékoztatásra. Amikor a fősodratú média bejelenti, hogy egy adott ország csatlakozott az arany alapú fizetőeszköz bevezetéséhez, az lesz az a pont, amikor megtörténik. Mert amikor ez megtörténik, ez lesz a kezdete a pénzügyi rendszerben történő valódi változásnak.
Rob – Értem. Többen érdeklődnek azzal kapcsolatban, hogy vajon a Föld lapos-e. Mindössze annyit kell tenniük, hogy megnézik a Hubble teleszkópon a Szaturnusz forgását. Nem tudom, miért kell ezt tőled hallaniuk.
COBRA – Nos, tőlem fogják hallani. Meg fogok jelentetni ezzel kapcsolatban egy bizonyos dolgot a blogomon.
Rob – Rendben. A Föld gömb alakú, ugye?
COBRA – A Föld nagyon közel van a gömb formához. Egy kicsit lapított, de alapvetően gömb alakú. Nem szükséges erre a kérdésre válaszolnom. Azt hiszem, nyilvánvaló.
Rob – Így van. El tudnád magyarázni, mik a szellemek? Hallottam különböző leírásokat. Vannak pozitív és negatív szellemek, vagy ezek egyszerűen átmenetben lévő lelkek?
COBRA – Ezek egyszerűen átmenetben lévő lelkek. Személyiségük pontosan olyan, mint amilyen akkor volt, amikor itt voltak a bolygón. Szóval mindenféle ember van itt. Néhányuk egy kicsit pozitívabb, néhányuk egy kicsit kevésbé az. Aztán amikor meghalnak, megtartják a személyiségüket egy jó időre. És igen, sokukat közülük szellemként jellemezhetjük – átmenetben lévő lelkekként.
Rob – Beszélnél a 13-as számról az isteni lényegiség női mivoltával és a Rózsa Renddel kapcsolatban?
COBRA – A 13-as szám nem csak a Rózsa Rendjéhez kapcsolódik. Ez egy szent szám, amely tulajdonképpen leírja a szabad akarat alapelvét.
Rob – Értem. Tudsz beszélni egy kicsit az emberi élettartamról az Esemény után?
COBRA – Erre a kérdésre már válaszoltam. Az Esemény után az élettartam drámai módon megnő. Az emberek képesek lesznek sokkal tovább élni.
Rob – Értem. El tudod magyarázni mi a különbség egy portál és egy fekete lyuk között?
COBRA – A portál egy interdimenzionális kapcsolat két pont között térben és időben és nem minden fekete lyuk portál is egyben. Közülük néhány annak számít, de tulajdonképpen csak azok a fekete lyukak működnek portálként, melyek aktiválva lettek. A fekete lyukak sokkal kevésbé elterjedtek az univerzumban, mint azt a legtöbb ember gondolja. Kezdenek rendkívül ritkává válni, mert ez az univerzum egy új szakasz felé fejlődik, ami tényleg sokkal több fénnyel jár. A fekete lyukak tulajdonképpen az univerzum egy korábbi időszakából származó dolgok, amikor az univerzum még nem volt ennyire fejlett.
Rob – Értem. Beszélnél a mekkai Fekete kő rejtélyeiről?
COBRA – Nem mondanám, hogy lenne bármilyen rejtélye. Csak a Cabal használja ezt a szent geometriai formát, mint amilyen a Fekete kő is, az okkult szertartásaik fókuszaként, hogy begyűjtsék az emberi energiát és ellenőrzésük alatt tartsák az emberek tömegét.
Rob – Értem. Tudsz néhány szót mondani a Fatima-ban történt eseményekről és az ott jelenlévő leghosszabb ideig élő személyről? A Cabal megakadályozta, hogy elmondja az igazat?
COBRA – Igen.
Rob – Kíváncsi vagyok, miért. Azt hiszem, ő annak idején csak hitt a Pápában és ezért nem mondta el az igazat, így van?
COBRA – A Cabal ily módon intézi a dolgait – mint pl. sokszor a hatóságok bevonásával.
Rob – Értem. Tudsz beszélni arról, amit megtapasztaltak? Nyilvánvalóan egy űrhajó volt ott.
COBRA – Igen, az egy űrhajó volt.
Rob – Értem és csak az emberek hitrendszerével dolgoztak abban az időben.
COBRA – Igen, pontosan. Nem mondhatták el, mert veszélyes volt.
Rob – Értem. Említettük már az Avatár és a Mátrix filmeket. Vannak olyan új hollywood-i filmek, amiket az Ellenállás inspirált?
COBRA – Az Ellenállás ügynökeinek Hollywoodban vissza kellett vonulniuk sok évvel ezelőtt, így nem volt közvetlen befolyása az Ellenállásnak 2004-2005 óta. Az Avatar c. film kivétel volt. A Jupiter Felemelkedése c. filmben volt néhány kódolt üzenet a titkos űrprogramról. Volt még egy film, aminek Elysium a címe, amely szintén tartalmazott bizonyos kódolt üzeneteket, hogy felébressze a lakosságot.
Rob – Igen. Kíváncsi vagyok valamire. A GoodET beszélt a Kék Aviánokról. Meg tudod erősíteni, hogy ez az információ helyes-e, vagy ezt nehéz alátámasztani?
COBRA – Ami ezt a speciális helyzetet illeti, újra csak azt tudom mondani, hogy egy nagyon kényes helyzettel állunk szemben, ahol meg kellene találni a megfelelő egyensúlyt. Azt mondanám, ez egy háború. Nem csak fizikai háborúról van szó. Nem lehet megoldani fizikai erőszakkal. Ezt a háborút a fertőzés problémájának megközelítésével lehet megoldani, ugyanis fertőzésről van szó. A bolygót bizonyos entitások fertőzték meg. A probléma a megfelelő nézőpontból végzett spirituális megközelítés és a fizikai tettek kombinációjával kerül megoldásra. Ennyit tudok mondani ezzel kapcsolatban jelenleg.
Rob – Értem. Nos, nagyon szépen köszönöm. Győzelmet a Fénynek. Köszönöm ismét, hogy eljöttél a műsoromba. Mindig megtiszteltetés és öröm számomra.
COBRA – Köszönöm mindenkinek, hogy meghallgattak és sok áttörést kívánunk a közeljövőben.
Rob – Igen. Előttünk a jó hír. Győzelmet a Fénynek!


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »