Futballmeccs után szlovák szurkolókat vertek össze

Futballmeccs után szlovák szurkolókat vertek össze

Futballmeccs után szlovák szurkolókat vertek össze

A ferencvárosi rendőrök elfogták azt a hat elkövetőt, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy Magyarország-Szlovákia labdarúgó mérkőzés utáni verekedésekben részt vettek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Hírdetés

A rendőrségre két szlovák férfi tett bejelentést 2019. szeptember 9-én, hogy megverték őket Budapesten, a IX. kerületi Holló utcában, másnap pedig a Szlovák Nagykövetség tett bejelentést, hogy három másik szlovák férfit is megvertek a Vágóhíd utcában a meccs után.

A rendőrök a nyomozati cselekmények eredményeként megállapították, hogy a Holló utcai esettel összefüggésben három gyömrői férfi gyanúsítható, a 25 éves P. Bálint, a 29 éves V. Gábor, és a 33 éves V. Attila, akiket 2019. október 2-án, délelőtt, a lakásukon elfogtak.

A Vágóhíd utcában történt verekedéssel kapcsolatban a rendőrök – szintén aznap délelőtt – elfogtak három budapesti férfit, a 25 éves G. Dánielt, a 23 éves K. Gergelyt, valamint a 29 éves P. Norbertet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói három férfit súlyos testi sértés bűntett, kettőt garázdaság bűntett, egy férfit pedig súlyos testi sértés bűntett kísérlet, és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként és kezdeményezik bíróság elé állításukat.

A hat férfi közül öten a bűncselekmény elkövetését beismerték.?


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »