Fülöp Erik távozik a Mi Hazánk Mozgalomból

Fülöp Erik távozik a Mi Hazánk Mozgalomból

Fülöp Erik a Mi Hazánk alakulása után néhány hónappal lépett ki a Jobbikból, majd 2018 novemberében csatlakozott az új párthoz, melynek 2020. augusztusi tisztújításán a tagság nem választotta meg elnökségi tagnak. A parlamentben és azon kívül is szinte csak állatvédelmi kérdésekkel foglalkozott.

Az országgyűlési képviselő ma délután az alábbi közleményt juttatta el az MTI-hez:

Hírdetés

A mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból

Több hónapos gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy a mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból. Az elmúlt időszakban a párt vezetőségének egyre több döntésével nem tudtam azonosulni, részükről pedig szakterületem, az állatvédelem nem kapott kellő támogatást. Számos alkalommal éreztem azt, hogy az ügy fontosságával egyedül vagyok, volt aki "zöldülésnek", volt, aki szélsőliberális ámokfutásnak tartotta szakpolitkai tevékenységemet annak ellenére, hogy Ovádi Péter állatvédelmi miniszteri biztos gyakorlatilag az általam hangsúlyozott és megalkotott négy pillér mentén kívánja megújítani az állatvédelmet. A jelenlegi pártpolitikával nem kívánok foglalkozni, saját szakterületemre koncentrálva, továbbra is független országgyűlési képviselőként folytatom munkámat.

Sok sikert kívánok a továbbiakban a Mi Hazánk Mozgalomnak!

"Sajnáljuk, de tiszteletben tartjuk dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselő döntését, amelyben közölte, hogy a jövőben nem akar pártpolitikával foglalkozni s a Mi Hazánk Mozgalom tagja lenni. Sok sikert kívánunk további munkájához! A Mi Hazánk képviselői szakmai kérdésekben továbbra is együttműködnek vele" – Toroczkai László pártelnök így kommentálta a döntést.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »