FOLYTASSUK A SORT

FOLYTASSUK A SORT

A jó Ursula is megszólalt, úgy tűnik, tényleg mindenki úgy érzi, mondania kell valami égbekiáltót, mielőtt lemegy a nap.

Szóval Ursula von der Leyent német hadügyminiszter is feliratkozott a „ki tud nagyobb állatságot mondani” című népes verseny mezőnyébe.

A CNN riportere, Christiane Amanpour tette fel a cseppet sem célzatos kérdést:

„Mi az Ön reakciója arra, amit Magyarország tesz a menekültekkel? Könnygázt vetnek be, gyakorlatilag harc van a határon.”

És a német miniszter így nevezett be a hülyék versenyébe:

„Ez nem elfogadható. És szembemegy az európai szabályainkkal. Nagyon fontos, hogy tartsuk magunkat az emberi méltósághoz és az emberi jogok betartásához, és a menekülteknek joguk van a tisztességes bánásmódra. Ez olyasvalami, amiről sokat kell beszélnünk Európában.”

Na, akkor, hogy világos legyen:

Hírdetés

Tényleg minden menekültnek joga van a tisztességes bánásmódhoz. De a határt, a határt védő rendőröket megtámadó, őrjöngő hordának semmihez sincs joga. Ha legközelebb a német rendőröket támadják meg –mert meg fogják támadni!-, és a német rendőrök védekezni mernek, akkor majd szeretném látni, hogy a CNN riportere felteszi ugyanezt a kérdést ugyanennek a nőnek.

Hogy nem fogja?

Valószínűleg nem.

Mert nem tette fel sem a görögök kapcsán, sem a dánok kapcsán, sem akkor, amikor a francia rendőrök verték és fújták le könnygázzal a Csalagút bejáratánál őrjöngő migránsokat.

Apropó! Ha egy csapat mexikói migráns felmászna a mexikói-amerikai határon lévő kerítésre és elkezdené mindennel dobálni meg gázsprayvel lefújni az amerikai rendőröket, mi történne?

Megmondom: agyonlőnék őket.

És Christiane Amanpournak nem lenne semmi kifogása.

És Ursula is kussolna meg lapítana, mint szar a fűben.

Úgyhogy lehet most is kussolni és lapítani! Sok képmutató, álszent, ócska, hazug disznó!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »