Fidesz: Gyurcsányékkal a rezsicsökkentésnek se híre, se hamva nem lenne

Gyurcsányékkal a rezsicsökkentésnek se híre, se hamva nem lenne – kommentálta a Fidesz a DK rezsivel kapcsolatos, szerdai megnyilatkozását.

Hírdetés

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a brüsszeli szankciók olyan kiszámíthatatlan energiaválságot és energiaár-emelkedést okoznak egész Európában, hogy a magyar családok minden egyes hónapban havi 181 ezer forinttal fizetnének többet a rezsiért a kormány támogatása nélkül.
   
„Gyurcsényékkal se híre, se hamva nem lenne a rezsicsökkentésnek, soha nem támogatták, be akarják szántani, és mindenféle árstop nélkül ráengednék a magyar családokra a kiszámíthatatlan szankciós energiaárakat” – folytatták, hangsúlyozva: a Fidesz-KDNP támogatni fogja az Országgyűlésben a költségvetés módosítását a rezsicsökkentés védelmére, „hogy a rezsivédelmi alapot megnégyszerezzük, és ezzel továbbra is biztosítsuk a rezsicsökkentett árakat minden magyar családnak és nyugdíjasnak az átlagfogyasztás mértékéig”.
   
Ismét ki fog derülni, hogy Gyurcsány és a dollárbaloldal valójában kinek az oldalán áll: a magyar emberek vagy a külföldi gazdáik oldalán – jegyezték meg.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »