Felszámolások, kényszertörlések, rutinos cégeltüntetők: gyanús ügyvezető és tulajdonosváltások az ingatlanfejlesztő nagyvállalkozóhoz köthető cégekben

Felszámolások, kényszertörlések, rutinos cégeltüntetők: gyanús ügyvezető és tulajdonosváltások az ingatlanfejlesztő nagyvállalkozóhoz köthető cégekben

Néhány hete kérdésekkel kereste meg a Privátkopó egy, ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó cégcsoport vezetőjét. Ugyanis az elmúlt években furcsa ügyvezető- és tulajdonosváltozások történtek a személyéhez köthető gazdasági társaságokban, amelyeket többnyire végrehajtási, majd kényszertörlési vagy felszámolási eljárások követtek. Az üzletember jogi képviselőjének reakciója alább olvasható. A folytatás pedig hétfőn.

Hírdetés

Ügyfelem megkeresésére válaszként tájékoztatom, hogy semmilyen, Sz. M. személye vagy az ügyvezetése alatt működő gazdasági társaságokat érintő közlemény megjelenéséhez nem járulunk hozzá. 

Amennyiben ügyfelemről vagy az ügyvezetésealatt működő gazdasági társaságokat érintő közlemény valótlan állításokkal, feltételezésekkel, bárminemű tartalommal megjelenik Önök által, haladéktalanul feljelentést fogok tenni az illetékes rendőrkapitányságon, valamint sajtó helyreigazítási eljárást és polgári peres eljárást fogok kezdeményezni a jó hírnév sérelme miatt és az ezzel okozott károk megtérítése érdekében.

A fentieket meghaladóan és a tényeken túlmutató hangulatkeltő megjegyzésekre, légből kapott feltételezésekre nem kívánok és tudok bővebben reagálni, minthogy ezeknek nincs valós alapja” – írta szerkesztőségünknek Sz. M. ingatlanberuházási nagyvállalkozó ügyvédje.

A cikket, amelynek közlése ellen tiltakoztak, hétfőn olvashatják.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »