Felsővezeték-szakadás nyújtja meg menetidőt a Budapest-Miskolc vonalon

Nyékládházánál leszakadt a felsővezeték, ezért a vonatok Nyékládháza és Miskolc között csak az egyik vágányon közlekedhetnek, illetve Nyékládháza állomáson is csak lassabban haladhatnak – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

A helyreállításig – ami este nyolc óráig is eltarthat – a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 30-40, esetenként 50 perccel is meghosszabbodik a menetidő.

A tájékoztatás szerint Tiszaújváros-Nyékládháza között pótlóbusz közlekedik. Az utasok Nyékládháza és Miskolc, illetve Miskolc és Nyékládháza között a Hernád-Zemplén és Tokaj InterCity vonatokkal utazhatnak.

Hírdetés

A Füzesabonyból Nyíregyházára közlekedő személyvonatok Füzesabony és Miskolc-Tiszai pályaudvar között kimaradnak a menetrendből, az utasok a Budapest-Keleti pályaudvarról érkező és tovább induló Tokaj InterCity vonatokkal utazhatnak Füzesabonyból Miskolcig.

A Nyíregyházáról Füzesabonyba tartó személyvonatok Miskolc-Tiszai pályaudvar és Füzesabony között nem közlekednek. Az utasok a Budapestre közlekedő Hernád-Zemplén IC vonatokkal utazhatnak Miskolc és Füzesabony között – közölte a Mávinform.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »