Feljelentették a szélsőséges zsidó Zoltai Andreát

A napokban magánszemély tett feljelentést Zoltai Andreával szemben. A magát civilnek nevező nő, annak a Zoltai Gusztávnak a lánya, aki a MAZSIHISZ volt elnöke, jelenleg tanácsadói szerepet tölt be magas rangú emberek mellett. A feljelentés annak tudható be, hogy egy jó ideje magyar és keresztény ellenes uszítást, gyűlöletbeszédet folytat. Ezt a tevékenységet a Facebook és az Instagram nevű közösségi portálokon fejtette ki.

Nem egyszer szólt hozzá a hazafias, és nemzeti bejegyzésekhez gyűlölködve, kiirtással fenyegetőzve, vagy a hagyományainkat, szentjeinket és vallásunkat gyalázva. A feljelentéshez a bizonyítékot az Instagram oldaláról lementett képek szolgáltatják. Azóta azt törölte, valamint a Facebook profiljáról is eltűntek ezek a bejegyzések. Az Instagramon vissza-visszatérő téma nála a palesztinok kiirtása, valamint a trianoni békediktátum kérdése, azonban nem ellenzi, hanem helyesli azokat.

Kezdjük a 2014-es palesztin-izraeli konfliktussal. Szándékosan nem a háború szót használom, ugyanis ami ott történt annak köze nincs a háborúhoz, inkább népirtás volt. Izrael terrorizmussal vádolta meg a palesztinokat, majd a hadsereg nélkül rendelkező népet elkezdték légicsapásokkal sújtani, majd harckocsikat is bevetve pusztították a lakosságot. Izrael végül a nemzetközi felháborodásnak köszönhetően felhagyott a „honvédő háborúval”, így az áldozatok száma a több tízezer palesztin és kevesebb, mint 100 izraeli katonánál állt meg. Palesztin részről rengeteg gyermek is életét vesztette a rakéta és bombatámadások közepette, hiszen az izraeli légierő a kórházakat és óvodákat, iskolákat

Andrea ezt kitörő örömmel fogadta, és posztjaiban többször dicsőítette és éltette az „Israel defence force” véres kezű hentes munkáját.

Nyílván mindenki hallott azon palesztin gyerekekről, akik végső elkeseredésükben kavicsokkal dobálják az izraeli harckocsikat, akik előszeretettel géppuskázzák le őket. Ezen még a legvérmesebb Izraelt támogató egyének is felháborodtak. Nem így Andrea, aki ezt másképp látja. Szerinte ki kell irtani őket, nehogy felnőjön, mert a palesztin gyerek potenciális terrorista, pláne ha felnő.

Ám ez a beteg lelkű perszóna nem csak a palesztin ifjúságot részesíti figyelmében, hanem a magyar fiataloknak is hasonlókat kínál. A fönti képen látható, ahogy az izraeli gyerekek üzeneteket írnak a palesztinoknak szánt bombákra és rakétákra. Zoltainak egyik legfőbb vágya hogy ez megtörténjen Magyarországgal is.

Véleménye szerint ez egy náci ország. Bár szerinte mindenki náci, aki vele nem ért egyet. Nem véletlen, hogy a szűk kis körén, amit néhány hozzá hasonló elborult követője tesz ki, mindenkit lenáciz. Így már nem egy zsidó és antifasiszta közösséggel is összerúgta a port, akik egyre inkább határolódnak el tőle.

Hírdetés

Ám valahogy eddig senki nem emelt szót ennek a nőnek a gusztustalan és uszító véleménynyilvánítása ellen. Bezzeg, ha a fönti kép fordítva lenne, másról sem szólna az index a 444 és hasonló szennyoldalak híradása. Ja és persze zajlana a nácizás és perelés.

Hiszen szólásszabadság van. És lehet Trianonnal gúnyolódni. De aki kiírja, hogy „free palestine” az rögtön megkapja az antiszemita jelzőt.

Igen, itt is, ha helyettesítjük a magyar szót egy másik népcsoportéval az bizony sok év letöltendő…

Ám Zoltai Andreának nem csak az etnikai tisztogatás a mániája, hanem a felekezeti is. A facebook profilján osztott meg nem egy képet, ami Szűz Máriát különböző nemi aktusokban ábrázolta, valamint szorgalmazta, hogy a keresztények „mesterükhöz hasonlóan kereszten végezzék”. Ezeket is törölte, és nem sikerült róla időben képet készíteni, de lehet nem is baj, mert mostanra már biztos felfordult az olvasó gyomra.

Ám a legnagyobb probléma nem Andrea, hiszen hozzá hasonlók mindig is voltak, vannak és lesznek. A probléma az, hogy szabadon propagálhatják az erkölcstelenséget, devianciát és a nemzetellenességet az internet világában, rendezvényeket szervezhetnek – erre is volt példa, természetesen a migránsok befogadása mellett és akkor a humanizmus, az emberi jogok és a tolerancia bajnoka volt ez a nő  és a lakosság ez ellen semmit sem tesz.

Még csak föl sem háborodik. Valamiért az európai embert hidegen hagyja az, ha a fajtáját gyalázzák, vagy uszítanak ellene. Lehet, hogyha Mohameddel és az iszlámmal teszi ugyan ezt, akkor már múlt időben említenénk Zoltait. Mert egy jogvédő biztos lecsukatja rasszizmusért, arról nem is beszélve, hogy az iszlám közösségek a vérét követelnék. A keresztény ember meg ül csendben és tűr. Esetleg bosszankodik magában, de arra már nem veszi a fáradtságot, hogy megtámadott hite védelmére keljen, vagy rávilágítson az Európában uralkodó kettősmérce visszásságaira.

Mert ha már a hitünket, őseink hitét, ami a kultúránk alapját, és identitásunkat adja, hagyjuk elpusztulni, nem kell sokat várni, hogy nemzetünk, és Európa is elvesszen. Ezért ha a jövőben hasonló jelenségeket tapasztalunk, ne féljünk hitünk, kultúránk és hazánk védelmére kelni!

Chvála Márton – Erő és Elszántság Budapest


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »