Felhívás: Tagadjuk meg az illegitim államadósság visszafizetését!

Felhívás: Tagadjuk meg az illegitim államadósság visszafizetését!

NIF: A szélsőjobbtól a szélső balig mindenkit érdekel, sőt izgat, a hatalmas, és visszafizethetetlen magyar államadósság.  Természetesen még azokat is izgatja, akik a hitelezők érdekeit képviselik és e miatt szép apanázs jár nekik. Őket azért izgatja, hogy mindenképp fizessük az államadósságot. Ettől ne térjünk el még gondolatban sem. Alább következik az Európai Baloldal (magyar részleg) felhívása.

A gyarmatbirodalmakat építő nagyhatalmak pénzügyi stratégiája közé tartozik a szegényebb országok eladósítása.

A rendszerváltás utáni kormányok korrupt politikusai hatalmas mennyiségű kölcsönöket vettek fel, amelyeknek semmi nyoma nincs gazdasági, jóléti vagy infrastrukturális fejlesztésekben, hanem – többek között – korrupcióra, privatizációra és offshore-ügyletekre mentek el. Ellenben ezen „kölcsönöket” a szegény emberek terhére rohamosan kezdte visszafizetni a Fidesz-kormány.

A kamatgyarmatosítás stratégiáját nem csak Magyarországon és nem csak a fejlődő világban alkalmazták.

Ezekről a homályos, illegitim hitelekről nem azok a szegény társadalmi osztályok tehetnek, akiken az aktuális hatalom ezeket le akarja verni.

Hírdetés

Az Európai Baloldal Magyarországon egyetlenként képviseli azt az elvet, hogy hazánk tagadja meg az illegitim államadósság visszafizetését. Arra törekszünk, hogy kerüljön a köztudatba, hogy a tisztességtelenül ránkvert államadósság visszafizetése megtagadható. Arra törekszünk, hogy az adósságot megtagadó testvérpártjaink (Syriza, Podemos) mozgalmának követelései Magyarországon is meghonosodjanak.

Nem tudunk fizetni!
Nem nekünk kell fizetni!
Nem akarunk fizetni!
Nem fogunk fizetni!

Európai Baloldal, Sajtóiroda, 2014. december 2.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:cion-diktatúra, CIONIZMUS, ellenállás, Hírek, hibrid háború, Magyarország Cionista Gyarmat!, REFORMOK Tagged: államadósság megtagadása, baloldal, bankár bérencek, cionista helytartók, jobboldal


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »