Felhalmozott szemete és bútorai kaptak lángra, bennégett

Felhalmozott szemete és bútorai kaptak lángra, bennégett

A Békés megyei Csorváson már későn értek ki a tűzoltók.

Holttestet találtak egy kigyulladt házban péntek reggel a Békés megyei Csorváson – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Mukics Dániel azt írta, péntek reggel fél hét körül érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez arról, hogy Csorváson, a József Attila utcában a tetőszerkezet alatti részen füstöl egy ház, és valószínűleg az épületben tartózkodik valaki.

Hat járművel tizennyolc tűzoltó vonult ki a helyszínre, ahol egy nyolcvan négyzetméteres családi ház három helyisége égett.

A tűzoltók több oldalról oltották a lángokat, a negyven négyzetméteren pusztító tüzet fél óra alatt sikerült eloltaniuk. A szobában és az előszobában bútorok és felhalmozott szemét égett. Oltás közben megtalálták az épület lakójának holttestét.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */ ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });

A tűz keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja – áll a közleményben.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »