EZ IS FONTOS!

EZ IS FONTOS!

A Mandiner cikkéből tudjuk, hogy Janez Janza szlovén miniszterelnök Soros bábjainak nevezte a LIBE Bizottság EP képviselőit.

Ez azért történhetett meg, mert a LIBE Bizottság (ugyan már…) képviselői Soros bábjai.

 

Azt is megtudjuk az írásból, hogy az érintett bábok (és jól fizetett ügynökök) menetrendszerűen felháborodtak, mint mindig, amikor fény vetül valódi énjükre. S persze menetrend szerint előhúzták az antiszemita kártyát, vagyis aki Soros bábjainak nevezi őket, az antiszemita, mert Soros zsidó.

Hírdetés

Ezt az aljas és undorító ocsmányságot ismerjük, ezt a mi teljesen hasonló ellenzékünk és a sajtója is előszeretettel gyakorolja.

Nos, akkor egyszer s mindenkorra, továbbá utoljára álljon itt a lényeg: 

Amennyiben valaki például Meyer Lanskyt maffiózónak nevezi, nem antiszemita, pusztán azért, mert Meyer Lansky mellesleg zsidó volt. Esetünkben a zsidó származás tökéletesen érdektelen, a lényeg, hogy Lansky egy rohadék maffiózó volt. Világos?

Ebből vezessük le a nem csak formálisan kristálytiszta igazságot, miszerint, ha valaki Sorost egy becstelen, szar, aljas tőzsdespekulánsnak, egy nyomorult és gátlástalan gazembernek nevezi, az nem antiszemitizmus, ugyanis Soros egy becstelen, szar, aljas tőzsdespekuláns, továbbá egy nyomorult és gátlástalan gazember. Ebben az esetben is tökéletesen érdektelen, hogy Soros amúgy zsidó. S ha valaki Soros fizetett ügynökeit, ezeket a megvett, ócska, szar libsiket Soros bábjainak nevezi, az szintúgy nem antiszemitizmus, hanem tényközlés.

Próbáljátok megjegyezni egyszer s mindenkorra: senkit nem érdekel, hogy Soros zsidó. Ugyanis nem azért szemétláda, mert zsidó, hanem attól teljesen függetlenül, vagy annak ellenére.

Ez is világos?

Helyes. Akkor ezúton szólítjuk fel a LIBE Bizottság képviselőit, hogy fogják be a pofájukat és ne hazudozzanak tovább antiszemitizmus ügyben. Hazudnak éppen eleget minden más ügyben. Hazugság az egész életük. Többek között azért, mert Soros fizetett ügynökei. Vagyis bábjai. Tiszta?  


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »