Ez így bátor

Persze lehetne még bátrább. Íme itt.

Én régóta mondom, nem vagyok se konzervatív, se kereszténydemokrata. Sőt mindkét eszmét egyenesen ellenzem.

A kereszténydemokrácia egy hazug liberális-konzervatív eszme, melynek fő szerepe a kereszténység bemocskolása. A konzervatívizmus pedig nem más, mint késleltett, mérsékelt liberalizmus.

Hírdetés

Én viszont azt mondom, ne keverjük a kereszténységet a politikába, ha pedig mégis ezt tesszük, akkor a tényleges keresztény elveket érvényesítsük, ne azok csomagolását. S a rossz ellen meg küzdjünk, ne csak késleltessük azt.

Persze lehet azt is csinálni, hogy szócsatákat vívunk, lásd a miénk az “igazi” kereszténydemokrácia, az övék meg hamis. Ez a csata viszont értelmetlen, ráadásul nincs is igazunk. Hiszen történelmileg tényleg ők az igazi konzervatívok és kereszténydemokraták!

Aki ma igazi konzervatív és kereszténydemokrata, az szivárványos zászlókkal vonul, abortuszjogokért küzd, BLM-aktivista, harcol a normalitás ellen, s általában ellenez mindent, ami jó a kisembereknek. Az különbözteti meg a progresszív liberálistól, hogy ellenzi a Homokbüszkeség Hónapot, szerinte ugyanis csak Homokbüszkeség Hét szükséges.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »