EZ HIHETETLEN – ÉS MÉGIS…

Alább elolvashatják, amiről persze azt is gondolhatnánk, hogy ilyen egyszerűen nincsen.

De igen. Van. Igen, ha eddig nem tudták volna, ma a világban, ebben a beteg, nyomorult világban, amelyben amúgy az emberek többsége kizárólag a facebook virtuális világában él és onnan szerzi „híreit” és „információit”, szóval ebben a beteg világban mindent, jól értsék, mindent az oroszok irányítanak, befolyásolnak, intéznek! Az oroszok választják az Egyesült Államok elnökét, ők intézték a Brexitet, úgy általában ők irányítják a választásokat szerteszét, mint most legutóbb, Olaszországban. Nem hiszik? Pedig Sorosék megmondták. És, mint tudjuk, ők az orákulum:

„Kezdődik: Soros György már bele is szállt az olasz választások eredményébe

Várható volt, hogy az euroszkeptikus erők elsöprő győzelme után azonnal rajzani kezd a Soros-hálózat darázsfészke. Valószínűsíthetően most hónapokig azon lesznek, hogy megpróbálják megváltoztatni az olasz választás eredményét.

Ahogy arról mi is beszámoltunk az olasz választások után, Emma Bonino volt külügyminiszter és uniós biztos vezette, határozottan Európa- és migrációpárti Több Európát elnevezésű párt az előrejelzések szerint súlyosan kikapott a választáson, és valószínűsíthetően a parlamenti küszöböt sem éri el a párt.

Hírdetés

Az euroszkeptikus 5 Csillag Mozgalom és a Berlusconi vezette jobbközép koalíció elsöprő sikert aratott az olasz választásokon, ami akárhogyan is nézzük, világos üzenetet jelent Brüsszel számára.

Ezt az üzenetet pedig Soros György kiszolgálói is meghallották.

Az ellenkampány első támadását a svéd szélsőbaloldali Expo magazin vitte véghez. A magazint kiadó Expo Foundation támogatói közt az Open Society Foundations is megtalálható, amely még 2014-ben segítette meg az Expót egy 25 000 dolláros adománnyal.

A svéd magazin – a spanyol El Pais által végzett kutatás alapján – az idehaza és a nagyvilágban egyaránt ismert forgatókönyvvel riogat: oroszok avatkoztak be az olasz választásokba.

A jelentés szerint a Sputnik olasz nyelvű weboldal hírei nagyban befolyásolták a választások kimenetelét. Arról természetesen csak félmondatban emlékeznek meg, hogy a liberális Huffington Post cikkeit sokkal többször osztották meg, mint a Sputnikét, ettől függetlenül azonban ne legyenek illúzióink: Trump megválasztása és a Brexit megszavazása után várható, hogy az olasz választások eredményét is megpróbálják majd az orosz beavatkozás vádjával eljelentékteleníteni.”


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »