Európa-liga élőben: Manchester United–Barcelona

Európa-liga élőben: Manchester United–Barcelona

Ma este kialakul az Európa-liga nyolcaddöntőjének a mezőnye, kiderült, hogy mely nyolc csapat kerül a csoportgyőztesek, így a Ferencváros mellé a pénteki sorsoláson. Négy mérkőzést este háromnegyed hétkor kezdtek, azokról az idegenben fölényesen nyerő Sporting CP és Juventus, valamint – veresége ellenére – a Sevilla is továbbkerült. A Monaco és a Bayer Leverkusen között még tart a csata, folyik a hosszabbítás.

A Juve Ángel Di María mesterhármasával verte meg Nantes-ban 3-0-ra francia riválisát. A Sporting a hazai 1-1 után 4-0-ra győzött Dániában a Midtylland ellen. A Sevilla 2-0-ra kikapott a PSV-től Eindhovenben, de a hazai 3-0 elég volt a továbbjutáshoz.

Este kilenctől négy mérkőzést játszanak: Manchester United–Barcelona (az első mérkőzésen: 2-2), Rennes–Sahtar Donyeck (1-2), AS Roma–Salzburg (0-1), Union Berlin–AFC Ajax (0-0)

Hírdetés

MANCHESTER UNITED–BARCELONA 0-0: Az angolok majdnem a legerősebb csapatukkal tudnak kezdeni, Casemiro is játszik, Antony ellenben nem: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw – Casemiro, Fred, Sancho, Bruno Fernandes, Rashford, Weghorst. A Barcelonában Pedri és Gavi nem játszhat: Ter Stegen, Araujo, Christensen, Kounde, Balde, De Jong, Busquets, Kessie, Roberto, Lewandowski, Raphinha.

MANCHESTER UNITED–BARCELONA 0-0: Bruno Fernandes már a második percben helyzetbe került, de nehéz szögből lőtt, Ter Stegen védett.

Nyitókép: Joan Mateu Parra

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »