Erdei Bazár – Hazai és határon túli kézműves termékek egy helyen

Erdei Bazár – Hazai és határon túli kézműves termékek egy helyen

Március 17-én megnyitotta kapuit az az egyedülálló hazai online piactér, ahol szó szerint a bőség zavara vár minden érdeklődőt. Bohém művészeti alkotások, kreatív egyedi termékek és a kézműves kistermelői finomságok legjava is megtalálható az országhatárokon átívelő online bazárban.

Március 17-én, pénteken, megnyílt az Erdei Bazár online piactér, ami nem csak a hazánkban élő kézműveseknek, kistermelőknek, művészeknek nyújt segítséget abban, hogy minél több helyre eljuttathassák magas minőségű termékeiket, de a határon túl élő és alkotó honfitársainknak is.

Ezzel egyedülálló módon a platform lehetőséget ad arra, hogy olyan termékek kerüljenek az otthonokba, amikért akár kilométereket kellene utazni.

A bazár hídként van jelen, hiszen országokat köt össze és bázisként egyesíti a külföldi és hazai egyedi termékek lelőhelyét.

Legyen szó bőrdíszműről, festményről, vagy akár egy mangalica kolbászról, házi lekvárról, vagy kézműves sajtról.

Hírdetés

A házi, autentikus ízekért rajongók, a művészeteket kedvelők, és azok is megtalálják a vágyott termékeket, akiknek a kézműves apróságok a gyengéi. Ezenfelül a bazár azért is formabontó, mert azok, akiket elragad a piaci hangulat, még alkudozhatnak is a kiszemelt termék árából.

Az Erdei Bazár azért jött létre, hogy egyetlen kattintással elérhető legyen a hamisítatlan piaci hangulat, és olyan termékeket kínáljon, amit sehol máshol nem talál meg a látogató ilyen bőségben.

További információk:

https://www.instagram.com/erdeibazar/

https://www.facebook.com/erdeibazar/

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »