Ennek az ugandai nőnek 39 évesen 38 gyereke van

Ennek az ugandai nőnek 39 évesen 38 gyereke van

Ő itt Mariam Nabatanzi, aki 44 gyermeknek adott életet. Hat gyerek meghalt, így tehát 38 fős utánpótlással éldegél. Remélhetőleg ott is maradnak valamennyien.

A szülei 13 éves korában adták el egy 27 évvel idősebb férfinak. Egy évvel később megszülte első gyerekeit, egy ikerpárt. A következő évben hármas ikreket szült, egy évvel később négyes ikreket.

Közben a férje más nőktől született gyerekeit is neki kellett nevelnie. A férje hálából rendszeresen verte – már amikor otthon volt, mert néha eltűnt néhány hónapra vagy évre.

A 44 gyerekből hat pár iker volt, négyszer születtek hármas ikrei, és háromszor négyes ikrei, csupán két gyerek született "pár" nélkül.

Hírdetés

A nő férje nélkül neveli őket, az ura legutolsó eltűnése ugyanis olyan jól sikerült, hogy haza sem tért többé, a 23 éves fia legutoljára 13 éves korában látta az apját.

Az asszony nem bánja a bőséges gyermekáldást, Isten áldásának tekinti. A legnehezebb az élelem előteremtése: minden nap tíz kiló lisztre, hét kiló babra és négy kiló cukorra van szükségük.

A mindennapi betevőért az anya növényeket gyűjt, tortát süt, frizurákat készít. Az egyik elsőszülött gyermeke építész, a másik ápoló, mindegyik gyerekét taníttatja.

(Kuruc.info – Bright Side nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »