Emberölés Dánszentmiklóson – fel akarták gyújtani a holttestet

Emberölés Dánszentmiklóson – fel akarták gyújtani a holttestet

Emberölés Dánszentmiklóson – fel akarták gyújtani a holttestet

A szombaton, este történt bűncselekménnyel összefüggésben a Pest megyei rendőrök két férfit vettek őrizetbe.

Hírdetés

Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon, 2019. június 16-án.  

A rendőrségre vasárnap érkezett bejelentés szerint egy férfi holttestét találták meg Dánszentmiklóson, akinek halálát a helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség okozta. 

A Pest megyei rendőrök az esetről történt bejelentést követően rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyeket, egy 40 éves dánszentmiklósi férfit és 44 éves, ugyancsak helybeli testvérét.  

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 40 éves gyanúsított 2019. június 15-én, este, egy dánszentmiklósi ingatlanban szóváltást követően bántalmazta a sértettet, akit ezt követően megkötözött és eszméletlen állapotban hagyott hátra az ingatlan területén. A bántalmazás során jelen volt a gyanúsított 44 éves testvére is. Következő napon, 2019. június 16-án a sértett ekkor már élettelen testét megkísérelték felgyújtani, majd azt ismét hátrahagyták.

A nyomozók a 40 éves férfit emberölés bűntett, testvérét pedig emberöléssel kapcsolatos eljárás során megvalósított bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és vették őrizetbe, majd mindkettejük vonatkozásában előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.  


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »