Élvezetből ölt a néger – Heti progresszió (LXIX. rész)

Élvezetből ölt a néger – Heti progresszió (LXIX. rész)

A szokásos időpontban jelentkezik a hónap utolsó Heti progressziója. Vágjunk is bele, nézzük meg, milyen hírekkel búcsúztatjuk el a februárt és vele együtt a telet is.

3. A nemzetközi cégek által diktált férfi, illetve női "divaton" évről évre jókat szoktunk nevetni, meg persze azokon is, akik képesek ilyen "ruhákat" magukra kényszeríteni. Ezúttal sem maradt más dolgunk, mint mulatni ezeken a képeken. A brit illetőségű Bureberry divatcég mestermunkái, és akár sírhatnánk is rajtuk, mint B opció, de én még mindig nem tudom elhinni, hogy ez a fajta ruhaviselet bárkinek is elnyeri a tetszését pár önjelölt futóbolondon kívül. Érdemes kiemelni a vörös csillaggal ellátott mellényt (?) és hátrakötött pulóvert (?), igazán figyelmes a cégtől, hogy még a 2021-es divat során sem feledkeztek meg a marxizmus hagyományainak ápolásától. Némelyik gönc ezzel párhuzamos udvari bolond viseletnek is egész nyugodtan elmehetne.

2. Stevie Wondernek a jelek szerint semmi sem elég. Hiába a BLM állami szintű felkarolása, a fehérellenes kicsapongások feletti teljes tolerancia, a kvótatörekvések, a fehér lakosok másodrendű állampolgárként való kezelése, a zenész mégis távozik az országból és Ghánába költözik. Szerinte semmi előrehaladás nem történt a "rasszizmus megfékezésében" és nem akarja, hogy dédunokáinak majd "mentegetőzni kelljen, hogy kedveljék őket". Ennek fényében az egész pereputtyot viszi magával, majd elmorzsolunk pár könnycseppet. Egyébként a nevetséges okot leszámítva abszolút támogatandó, amit Stevie tesz. Ha minden néger kinézne magának egy afrikai államot és hazaköltözne (ha már nagy nehezen lettek ilyen országok), akkor egy csapásra megoldódna ez az egész amerikai rasszprobléma. Javaslom az előadóművésznek, hogy kezdjen kampányba az "afroamerikaiak" körében, hogy minél többen térjenek haza a fekete kontinensre. Elősegítenék vele a békét.

Hírdetés

1. Ahogy arról már többször beszámoltunk, hogy a számítógépes és konzoljátékok népszerűsége töretlenül növekszik, melyet a koronavírus-járvány csak még jobban elősegít. Amiről már kevesebbet beszélnek, hogy mindezek ellenére a legtöbben okostelefonon játszanak, ami abból a szempontból logikus, hogy ez az az eszköz, amivel a felsoroltak közül a legtöbben rendelkeznek.

Azonban, ahogy a legtöbb dolog, ez a világ sem fenékig tejfel, rettentő hírekről már korábban is beszámoltunk a gamer világból. Ezúttal Brazíliában történt gyilkosság, egészen pontosan São Paulóban, ahol egy 19 éves videojáték-streamer és e-sportoló lányt késelt halálra egy Guilherme Alves Costa nevű négerállat. Mindketten a híres Call of Duty nevű játék mobilos verziójával játszottak, a néger pedig átcsalta a lányt a lakására, majd halálra szúrta, ezt követően pedig alaposan dokumentálta a gyilkosságot. Mindketten ismert játékosoknak számítottak, Alves Costának pedig semmilyen indítéka nem volt a gyilkosságra, amelyet a rendőrségnek tett vallomásában be is vallott: "megöltem, mert meg akartam ölni".

Vélhetően nem ez volt az utolsó hasonló gyilkosság Brazíliában (sem), főleg annak fényében, hogy a életidegen liberális jogvédők még csak véletlenül sem etnikai problémákra vezetik vissza a szegény lány meggyilkolását, noha Ingrid Oliveria Bueno da Silva fehér, még a gyilkos fekete. Az Amerika-közi Emberi Jogi Bizottság a "brazil társadalomban mélyen gyökerező szexista normákra" vezeti vissza a bűntettet, a másik népszerű elmélet pedig a videojátékokat szokta okolni hasonló helyzetekben, mintha a kettő között bármiféle komolyan vehető kapocs lenne.

Nos, ezekkel a hírekkel köszönünk el a februártól, jövő héten ismét jelentkezünk egy friss adaggal. Ha ön is szeretne hírt beküldeni, akkor ezt a [email protected] címre megteheti.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »