Ellenzéki előválasztás: Dobrev Klára és Márki-Zay Péter élő vitája

Ellenzéki előválasztás: Dobrev Klára és Márki-Zay Péter élő vitája

A harmadik televíziós vitát rendezik az ellenzéki előválasztáson: ezúttal a miniszterelnök-jelölti posztért versenyben maradó Dobrev Klára és Márki-Zay Péter ütközteti álláspontját az RTL Klub adásában. Kövesse velünk élőben!

Az ellenzéki előválasztás második fordulójában már csak a miniszterelnök-jelöltek versengenek, eredetileg az első kör három legtöbb szavazatot kapó indulójára lehetett volna voksolni egy hétig, de Karácsony Gergely múlt heti visszalépése után csak Dobrev Klára, a DK jelöltje és Marki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviselője maradt versenyben.

Hírdetés

Az előválasztás harmadik élő televíziós vitájában tehát csak ők ketten kaptak szerepet és a szabályok szerint 32-32 percet álláspontjuk kifejtésére, és vélhetően egymás pocskondiázására, mert amióta kétfősre szűkült a verseny, a jelöltek elsősorban a másik lejáratásával próbáltak előnyre szert tenni. Emellett civil- és érdekvédelmi szervezetek kérdéseire is válaszolniuk kell a reménybeli miniszterelnök-jelölteknek.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »