Elhunyt Michael Jackson testvére

Tito Jackson halálhírét régi barátja és a Jackson család egykori menedzsere, Steve Manning közölte. A blueszenész elhunytának hivatalos oka egyelőre ismeretlen, de menedzsere szívrohamra gyanakszik – adta hírül az Origo. A The Jackson 5 tagjaként és Michael Jackson testvéreként ismert zenész szívrohamban halt meg. A hírt a férfi régi barátja és a Jackson család egykori menedzsere, Steve Manning közölte az Entertainment Tonighttal.

Bár a halál hivatalos okát még nem állapították meg, Manning úgy véli, hogy Tito szívrohamot kapott, miközben Új-Mexikóból Oklahomába vezetett – olvasható az oldal X-bejegyzésében, de a gyerekei is elköszöntek tőle. „Megdöbbentünk, elszomorodtunk, és összetört a szívünk. Apánk hihetetlen ember volt, mindenkivel és mindenki jóllétével törődött” – írták.

Hírdetés

Az énekes az elmúlt napokban testvéreivel, Marlonnal és Jackie-vel turnézott Európában. Az Instagram-oldalára feltett egy fotót, amelyen egy rajongói megemlékezésen róják le tiszteletüket a 2009-ben elhunyt Michael Jackson előtt.

A The Jackson 5 tagjaként és Michael Jackson testvéreként ismert zenész szívrohamban halt meg. A hírt a férfi régi barátja és a Jackson család egykori menedzsere, Steve Manning közölte az Entertainment Tonighttal. Bár a halál hivatalos okát még nem állapították meg, Manning úgy véli, hogy Tito szívrohamot kapott, miközben Új-Mexikóból Oklahomába vezetett– olvasható az oldal X-bejegyzésében, de a gyerekei is elköszöntek tőle. „Megdöbbentünk, elszomorodtunk és összetört a szívünk. Apánk hihetetlen ember volt, mindenkivel és mindenki jóllétével törődött” – írták.Az énekes az elmúlt napokban testvéreivel, Marlonnal és Jackie-vel turnézott Európában. Az Instagram-oldalára feltett egy fotót, melyen egy rajongói megemlékezésen róják le tiszteletüket a 2009-ben meghalt Michael Jackson előtt. A Jackson 5 formációban Michael és Tito mellett három testvérük: Jackie, Jermaine és Marlon szerepelt, menedzserük az apjuk, Joe Jackson volt. Olyan slágerek fűződtek a nevükhöz, mint az ABC, az I Want You Back és az I’ll Be There, amelyek a hetvenes években listavezetők voltak.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »