Elhalasztották a Sportklub elleni mérkőzéseket (Jégkorong)

Elhalasztották a Sportklub elleni mérkőzéseket (Jégkorong)

A svéd Pelle Torstensson irányította, újonc Háromszéki Ágyúsok jégkorongcsapata hétfőn közösségi oldalán bejelentette, hogy az ellenfél kérésére elhalasztották a szerdára és csütörtökre tervezett, Csíkszeredai Sportklub elleni román bajnoki mérkőzéseket. A felnőtt pontvadászat lebonyolításának követése évek óta fejtörést okoz, hiszen nagy a káosz a mérkőzések programjában, az időpontok akár hetente módosulhatnak.

A bejelentés szerint a halasztást a zsúfolt időszak előtt álló, Erste Liga-címvédő Sportklub kérte, s ebbe a háromszéki együttes beleegyezett. A sérülésekkel küszködő csíkszeredai csapat készül az október végi magyarországi túrára, amikor öt nap alatt négy mérkőzést játszik a Győri ETO HC, a Fehérvári Titánok, a Dunaújvárosi Acélbikák és a MAC HKB Újbuda vendégeként. Szeretnék, ha erre az időszakra a teljes együttes játékra alkalmas jó formában lenne, ezért kérték az elnapolást.

Hírdetés

„Az Erste Liga-csapatok előnyt élveznek, így a Sportklub kérésére, közös megegyezés alapján elhalasztottuk a mérkőzéseket. Egyelőre káosz uralkodik a román bajnokságban, viszont úgy tűnik, novembertől végleges lesz a program, így mindenki számára világos lesz, hogy kivel és mikor játszik. Legközelebb november 5-én 18.30-tól és 6-án 11 órától lépünk jégre a Sportul Studențesc ellen. Bár a házigazda a fővárosi együttes lesz, a mérkőzéseknek a kézdivásárhelyi Deme László Műjégpálya ad otthont” – nyilatkozta Miklós Ervin, a Háromszéki Ágyúsok elnöke. (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »