Elhalasztják a felújítást, nem zárják le hétfőtől a Nagymegyer–Medve útszakaszt

Elhalasztják a felújítást, nem zárják le hétfőtől a Nagymegyer–Medve útszakaszt

Ahogy arról portálunkon már korábban tájékoztattunk, a sok helyen szinte katasztrofális állapotban levő Nagymegyer – Csilizradvány – Medve vonalon vezető E575-ös vagy I/13-as számmal jelölt útszakasz felújítását jelentette be márciusban a Szlovák Közútkezelő vállalat (SSC).

A már jó ideje tervezett felújítás miatt április első hétfőjétől hosszú időre, mintegy 14 hónapra a jelzett útszakasz részleges lezárásáról is beszámolt a közútkezelő.

Ahogy azt pénteken az SSC szővivőjétől, Martin Guzitól megtudtuk, a terelőutakkal kapcsolatos problémák miatt április 3-án semmilyen útlezárás nem veszi kezdetét a jeleztt útvonalon. Ahogy azt Guzi elmondta, a munkákat kivitelező Doprastav Rt. jelezte feléjük ezeket a problémákat és új időpontként április 17-ét jelölte meg, amikor már a közúti forgalomban résztvevőknek is szembesülniük kell az útlezárással.

Hírdetés

Ez azt jelenti, hogy az autóbusz-, személyautó- és teherforgalom az útlezárás után a környékbeli II. és III. osztályú utakra terelődik majd az alábbi két vonalon:

Nagymegyer – Kulcsod – Medve

Csilizradvány – Balony – Medve

A közútkezelő szóvivője hangsúlyozta viszont, hogy az április 17-ei időpont a mostani helyzetet figyelembe véve még csak egy valószínűsíthető kezdet.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »