Életveszélyes késelés egy X. kerületi villamosmegállóban – rendőr lehet az áldozat

Életveszélyes késelés egy X. kerületi villamosmegállóban – rendőr lehet az áldozat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya eljárást indított életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2015. december 29-én 19 óra 50 perc körüli időben a Budapest X., Szent László téri villamosmegállóban előzetes szóváltás nélkül egy késsel megszúrt egy ott várakozó férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ismeretlen férfi 170-175 centiméter magas, 30-35 éves, borostás, bal felkarján tetoválása van, az elkövetéskor sötét színű rövid ujjú pólót, sötét színű nadrágot és baseball sapkát viselt, nyakában rózsafűzért hordott. A férfit a társaságában lévő nő Krisztián keresztnéven szólította – írja a Police.hu.

Az elkövetőről grafika és fényképfelvételek állnak rendelkezésre.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A HírTV úgy tudja, egy rendőr az áldozat, de ezt a rendőrség nem erősítette meg.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »