Életképek a Jászság Fidesz szája íze szerinti drogos cigány valóságából

Életképek a Jászság Fidesz szája íze szerinti drogos cigány valóságából

Továbbra is pokoli állapotok uralkodnak a Jászságban az állam képtelen fenntartani a rendet, és már csak idő kérdése mikor veszi át az elkeseredett lakosság az erőszakmonopólium szerepét – derül ki a MÖM tájékoztatásából, alább a folytatás.

Miközben a bűnpártoló kisebbségi vezetők uszítják a cigányságot, és egy etnikai viszály kirobbanását készítik elő, továbbra is futószalagon érkeznek a hírszolgálatunkhoz a drogosok ámokfutásáról és különböző bűncselekményekről érkező beszámolók.

Tegnap éjszaka egy felháborodott Jászkiséri férfi tett közzé egy bejegyzést az interneten, miután a hentesüzletének az ajtaját felfeszítették, és elvitték az üzletben található készpénzt.

Hírdetés

A poszt alatti hozzászólásokból teljes mértékben átjön az olvasó számára a lakosság tehetetlen elkeseredése, amelyből sokat sejtetően érződik, hogy amennyiben az állam nem tudja szavatolni a lakosság biztonságérzetét úgy hamarosan elfogy a türelem, és elindulhat egy megállíthatatlan lavina Jászkiséren.

Jászapátiból pedig az alábbi videót kaptuk, amelyet már letöröltek a közösségi oldalról, de egy szemfüles szimpatizánsunknak köszönhetően megmarad az utókor számára az eltérő kultúra sajátos és hátborzongató drogfogyasztási és őrjöngési szokását bemutató, élő videós bejelentkezés.

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239992&hash=8ae3befb105882d6

(Ha nem indulna el beágyazva a videó, itt elérhető.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »