Előkerült Kadirov: gépfegyverrel felszerelt Cybertruck segítségével akarja befejezni a háborút

Előkerült Kadirov: gépfegyverrel felszerelt Cybertruck segítségével akarja befejezni a háborút

Az orosz csecsen régió vezetője, Ramzan Kadirov közzétett egy videót, amelyen egy géppuskával felszerelt Tesla Cybertruckot vezet, olvashatjuk a Reutersen. A videón Kadirov azt is megjegyezte, hogy az autót fel akarja használni az ukránok ellen a háborúban.

Az extravagáns reklámmutatványokról ismert Kadirov a Telegram üzenetküldő alkalmazásban dicsérte mind a járművet, mind a Tesla Motors vezérigazgatóját, Elon Muskot, „a modern idők legerősebb zsenijének” nevezve. Csecsenföldre is meginvitálta.

„Várjuk a jövőbeli termékeidet, amik segítenek majd lezárni a különleges katonai műveletet” – írta Kadirov, azzal a kifejezéssel, amit az oroszok a háborúra használnak.

Hírdetés

Kadirov szerint Musktól kapta ajándékba a Cybertruckot. „Örömmel teszteltem az új technológiát, és személyesen láttam, hogy nem véletlenül hívják Cyberbeastnek. Igazi sebezhetetlen és gyors állat” – tette hozzá Telegramon.

Hogy egy egyszerű médiahackről van szó, vagy mindez több annál, nem derült ki, hiszen sem Musk, sem a Tesla nem kommentálta a furcsa bemutatót.

Íme a videó:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »