Elbukták a nagy telefoncsatát is

A ballibek mesterek ebben: belelovalják magukat biztos vereségekbe.

Öröm látni, hogy hogyan csináltak apró vereségből hatalmas bukást maguknak.

Onnan indultunk, hogy a „tudomány bizonyítja, óra alatti tiktokozás és csetelés nélkül képtelenség tanulni” és „csak fasiszta diktatúrák tiltják a telefont”, meg „a tanár tanítsa meg a digitalizálás helyes használatát”. Aztán még a ballib elkötelezettségű szakértők zöme se állt bele ebbe a marhaságba. Ma már ott tartunk, hogy „igen, korlátozni kell, de nem úgy, ahogy Zorbán, hanem másképpen” és „de hogyan tiltsuk a telefont iskola után”.

Hírdetés

Közben ugyanis észlelve lett, a pedagógusok zöme jobboldali, de a nem jobboldaliak 90+ %-a se áll bele a ballib hisztibe. Csak az ilyen Pankotay Liliput – álneve: „a vasággyal együtt 40 kilós gyermeklány” – féle figurák voltak hajlandóak támogatólag fellépni, de az ő részvételük csak tovább taszítja a potenciális támogatókat.

Sokat mondó tény: Talpramagyar Péternek volt annyi esze, hogy egyetlen pillanatban se támogatta a ballib telefoncsatázókat. Péter még nem elég ballib, megmaradt a józan esze egy része fideszes korából, márpedig nem lehet teljesértékű ballibnek lenni a józan ész elvesztése nélkül.

A ballibek fő baja, hogy oda a médiamonopóliumuk. Ha még a 90-es évek liberális vészkorszakában élnénk, simán átmenne a hisztijük. Akkor most minden média, komolytól bulvárig, híradótól Heti Hetesig azt harsogná éjjel-nappal, hogy a diákok alapjoga a telefonálás, ez az európai jogállamiság egyik alappillére.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »