Egyre sokszínűbb a helyzet Svédországban: rendőröket futamítottak meg buzi bevándorlók

Egyre sokszínűbb a helyzet Svédországban: rendőröket futamítottak meg buzi bevándorlók

Feldühödt migránsok támadtak meg tíz svéd rendőrt, akik egy bántalmazott 10 éves fiúhoz érkeztek a Signalisten befogadóállomásra. A rendőrök csak a vészkijáraton tudtak elmenekülni a dühös tömeg elől.

Egyikük így számolt be a támadásról a Vestmanlands Läns Tidning helyi újságnak: "Egyre több ember gyűlt össze mögöttünk. Felkészültem rá, hogy az életemért kell majd küzdenem. Tízen voltunk tisztek a keskeny folyosón. És akkor valaki elkiáltotta magát, hogy megtalálta a vészkijáratot."

Az incidens még múlt szerdán történt, de a rendőrség csak január 25-én közölte a sajtóval a támadást.

Hírdetés

A hatóságok korábban több bevándorló áthelyezéséről döntöttek a támadás előtti szombaton: kiderült, hogy a befogadóállomáson többször is nemi erőszak áldozatául esett egy tízéves fiú, akit azonnal át kellett helyezni egy másik épületbe. Az állomás személyzete nem tudta visszafogni az elhelyezett migránsokat, ezért erősítést kellett hívniuk. Így érkezett a felhívás a rendőrök részére.

A svéd miniszterelnök hétfőn újfent jelezte, hogy több személyzetre van szükség a befogadóállomásokon, mert egyszerűen nem bírnak az elhelyezett migránsokkal.

(MTI nyomán, kép forrása, videóval)

Itt a követendő példa: Fejlődnek a németek: külön kis szerelmi fészket kapnak a buzi bevándorlók Nürnbergben


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »