Egyetértés Dunaújvárosban a Fidesz és a KDNP között

A Kereszténydemokrata Néppárt cáfolja, hogy Dunaújváros vonatkozásában feszültség alakult ki volna ki a Fidesz és a KDNP között. A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben a Fejér vármegyei településen a június 9-i önkormányzati választásra történő jelöltek állítása során nem alakult ki ellentét a Fidesz és a KDNP között, a pártszövetség közös jelölteket állít Dunaújvárosban.

Mi, kereszténydemokraták az összetartásban hiszünk, nem pedig a széthúzásban. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a dunaújvárosi embereknek ne kelljen újabb öt évig a baloldal semmittevését és szeretett városuk hanyatlását végignézniük. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a KDNP dunaújvárosi csoportja jelenlegi vezetőjének magánvéleményét a baloldali sajtó úgy próbálta beállítani, mintha az a Kereszténydemokrata Néppárt álláspontja volna.

Hírdetés

Ezúton is rögzítjük, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt dunaújvárosi polgármester-jelöltje Magyar András. A KDNP álláspontja szerint ugyanis Magyar András a legjobb választás Dunaújváros és a Dunaújvárosban élők számára, és Ő az a személy, aki végre valódi fejlődést tud hozni a városnak az elkövetkező évekre.

Nyikos László, a KDNP Fejér Vármegyei elnöke 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »