Egy kiszivárgott videóban Trump azt állítja, hogy Biden megtört, és Kamala Harris veszi át a helyét

Egy kiszivárgott videóban Trump azt állítja, hogy Biden megtört, és Kamala Harris veszi át a helyét

A The Daily Beast amerikai portál közzétett egy kiszivárgott videót, amelyen Donald Trump volt republikánus elnök egy golfkocsiban ülve írja le benyomásait a Joe Biden elnökkel folytatott vitáról a CNN-n. Bident „összetört sz*rhalomnak” nevezte, majd hozzátette, hogy szerinte a Demokrata Párt Kamala Harris alelnökre fogja lecserélni.

„Tudja, ő most befejezte – ennek a versenynek számára vége” – mondja a videóban Trump, amelyet egy névtelen forrás bocsátott a The Daily Beast rendelkezésére. „Kivettem a játékból, és ez azt jelenti, hogy megkaptuk Kamalát”.

„Azt hiszem, jobb lesz. Ő olyan rossz. Annyira szánalmas, olyan ku*va rossz” – tette hozzá Trump a jelenlegi alelnökről beszélve.

Hírdetés

BREAKING: Leaked video shows Donald Trump saying he thinks Kamala Harris will be the Democrat nominee, says she is „so f**king bad.” „She’s so bad. She’s so pathetic. She’s just so f**king bad.” „How did I do with the debate the other night? I kicked that old, broken down pile… pic.twitter.com/8OKxd1hHc6 — Collin Rugg (@CollinRugg) July 4, 2024

„El tudja képzelni, hogy ez az ember Putyinnal tárgyal?” – kérdezi Trump, aki ismét visszatért Bidenhez. „És a kínai elnökkel – aki nagyon heves ember. Heves ember, nagyon kemény fickó. És látják őt” – mondta a republikánusok kedvence, hozzátéve, hogy Biden valószínűleg nem tudna megbirkózni vele.

A videó a Demokrata Pártban uralkodó válság közepette jelent meg, amelynek névtelen forrásai reálisnak tartják az elnök kilépését a kampányból.

Štandard.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »