Egy hónapja ügyvédjével sétált be a rendőrségre, de tegnap már egy benzinkúton lövöldözött a cigány

Egy hónapja ügyvédjével sétált be a rendőrségre, de tegnap már egy benzinkúton lövöldözött a cigány

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi rendőrkapitánysága indított eljárást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen – indul a lassan mindennapossá váló közlemény a Police.hu-n.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 16-án 23 óra körül a Budapest IV., Fóti úton lévő egyik benzinkúton két társaság több tagja "szóváltásba keveredett" egymással. Egy riasztópisztolyból több lövést adtak le, melynek következtében személyi sérülés nem történt.

Az elkövetéssel gyanúsítható Rácz Andrásról az alábbi bizalomgerjesztő fotót közölték.

A rendőrég kéri, hogy aki a fényképen látható cigány tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-231-3400/117 telefonszámot, vagy a Telefontanút (06-80/555-111) esetleg a segélyhívó számokat (107; 112).

Emlékszünk még?

Hírdetés

Pont egy hónapja egy Váci úti szórakozóhelyen rántott kést ez az ártatlan szemű fiatalember, legalábbis a hivatalos verzió szerint, ugyanis a bejelentésből kiderül, akkor is dördültek lövések – bár ekkor még a vendéglátó-ipari egység biztonsági őréhez kötötték a (gáz)fegyverhasználatot. A biztonság kedvéért a rendőrség is úgy körözte, hogy feltételezhetően fegyver van nála, a férfi veszélyes, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni.

Nos, július 13-án ez a törvénytisztelő állampolgár nemes egyszerűséggel besétált a rendőrségre, hogy feladja magát. Tette ezt természetesen ügyvédje társaságában, hiszen pont egy ilyen alak ne járkálhatna szabadon saját ügyvéddel, miközben országos körözés van kiadva ellene?

Azt nem tudni, meddig élvezte akkor a rendvédelmi szervek vendégszeretetét, de a fenti jelek alapján úgy tűnik, hogy egy tisztességes ország jogrendjéhez képest jóval kevesebb ideig.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

Ez az ártatlan szemű férfiú rántott kést a Váci úton

Lövések dördültek a fővárosban – "egy nagyobb erőszakos társaság" járt a Váci úton


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »