EGY HÍR ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

EGY HÍR ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

Előbb a hír az Indexről:

„Marian Cozma gyilkosára súlyosabb büntetést kértek

Marian Cozmát több mint 12 évvel ezelőtt, 2009. február 8-án ölték meg. A gyilkosság első- és másodrendű vádlottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt életfogytiglanra ítélték, a harmadrendű vádlott, Sztojka Iván pedig húsz év fegyházat kapott első fokon, ám másodfokon Raffael Sándor és Németh Győző 18-18 évet kapott, míg Sztojka Iván nyolc évet, emellett két és fél évet garázdaság miatt.”

Hírdetés

És akkor tegyük fel a kérdéseinket:

Miért is kellett másodfokon enyhíteni ezeknek a mocskoknak a büntetését? Miért is nem kaphatott az összes tényleges életfogytiglant? Sztojkát majd ezután is kiengedik hamarabb, mert „jól viselkedik”? Raffael és Németh is kijön majd korábban, hátha megölnek még valakit?

Tényleg nincs senki, aki rájönne végre, hogy ezek a kiiktatandó rohadékok az egyre inkább magára találó, dolgozó, feltörekvő, megkapaszkodó, becsülettel, tisztességgel dolgozó és hatalmas erőfeszítésekre képes és hajlandó cigányságnak ártanak a legtöbbet, azon túl, hogy ezek potenciális gyilkosok, mert másra egyszerűen képtelenek és alkalmatlanok?

Miért kell ezeket újra és újra rászabadítani a társadalomra?

Ki az a fasz, aki újra és újra kiengedi ezeket a börtönből?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »