Egy hatalmas erőmű volna? A boszniai piramis öt elképesztő jellegzetessége

Egy hatalmas erőmű volna? A boszniai piramis öt elképesztő jellegzetessége

Egy 3,9 voltos erősségű 28 kHz frekvenciájú 4,5 méteres sugarú rejtélyes föld alatti energiasugár jelenlététől a Nappiramis ultrahangú sugárzásáig a boszniai piramis öt olyan elképesztő tulajdonsággal rendelkezik, ami arra utal, hogy valóban egy rendkívül fejlett ősi építmény.

 

Az elgondolást, miszerint a világ egyik legrégebbi piramisa a boszniai, s egy sor egyéb, ősi struktúra közé tartozik ebben a régióban, számos olyan tudós vitatja hevesen, akik elutasítják azt a nézetet, hogy Európában igen fejlett építmények lennének. Ugyanakkor sokan komikus állításnak tarják azt a teóriát, mely szerint a Nap Piramis egy hatalmas erőmű, amely vezeték nélkül termel, hasznosít és oszt meg energiát.

 

 

A boszniai piramisoknál készített legutóbbi tanulmányok olyan hihetetlen jellemvonásokat tártak fel, melyek lassacskán átformálják azt, miként is vélekedik róluk a történelemtudomány és a régészet.

A Nap Piramis a maga 220 méterével felülmúlja az egyiptomi Nagy Piramist, ami 147 méter magas. Emellett döbbenetes tény, hogy a piramis tájolása csupán 0 fok 0 perc és 12 szögmásodperccel tér el a pontos északi iránytól.

 

A Visokoi rejtélyes geometriai formákat először Dr. Osmanagic vette észre, amikor először utazott Visoko városába. Akkortájt felkeltették figyelmét az enigmatikus hegyek.

 

„2013 nyarán két betonréteg között talált szerves anyagdarabot elemeztünk ki. A kormeghatározását 2013 szeptemberében tettük közzé, ami 29200 évet (+/- 400 év) mutatott. Ez a felfedezés megerősítette, hogy a boszniai piramisok a Föld legidősebb piramisai közé tartoznak.” – Dr. Osmanagic

 

Szokatlan energiasugár

 

A kutatók egy, a boszniai Nap Piramis tetejéből előtörő elektromágneses energiasugarat érzékeltek és mértek meg, s a részletek egészen döbbenetesek voltak. A sugár rádiusza 4,5 méter volt, frekvenciája 28 kHz, míg erőssége 3,9V. A kutatók szerint a sugár folyamatos, erőssége a szerint növekszik, hogy a piramis felé vagy attól távolodó irányba közelítünk. A jelenség ellentmond a természet, a fizika és technika ismert törvényeinek, s talán ez lehet az első valaha „kézzelfogható” bizonyítéka a Földön található nem Hertz dipólusú sugárzásnak.

 

Hírdetés

A Nap Piramis ultrahang sugarai

 

A boszniai Nap Piramisnak egyik ultrahang sugara 9,3333 Hz-es szabályos adagokban árad, melyek maximuma eléri a 28,3 kHz-et, s itt akadunk rá azokra az energetikai tulajdonságokra, amelyekkel nem rendelkeznek a természetes formációk vagy a természetes piramisok. 2012 végére lokalizálták a sugárforrást: 1,5 mérfölddel a piramis alatt található, s a kutatók szerint a becsült ereje meghaladja a 10 kW-ot.

 

Ultrahangos oszcillációk

 

A kutatók feltárták a 24kHz-es ultrahangos oszcillációk jelenlétét, valamint egy oktávot 48 kHz-en, aminek az amplitúdói ritmikus rendszer szerint váltakoznak a víznyomásmérő adatai szerint, amit a Ravne alagutakban található vízgyűjtőkbe vezettek. Egy 38 kHz-es frekvencia is feltűnt szabálytalanul.

Érdekes módon ez 14 kHz-cel magasabb a 24 kHz-hez képest, s a frekvenciabeli különbség fele a már jelzett, a Nap Piramisból származó 28 kHz-es frekvenciának.

 

Negatív ionok bősége

 

Az energia-szűrések bizonyítják, hogy az ionizációs szint több mint 43 000 negatív ionnal bír, ami nagyjából kétszázszor magasabb, mint az az átlagos koncentráció, amely ezeket a föld alatti termeket gyógyító tulajdonságokkal ruházza fel.

 

A negatív sugárzási szintek

 

Még ettől is lenyűgözőbb, hogy a tesztek megerősítették, hogy a negatív sugárzási szintek –  a Hartmann, a Curry és a Schneider hálók – gyakorlatilag nullára csökkennek a feltárt alagutakban. Nincs semmilyen technikai vagy kozmikus radioaktivitás az alagutakban. Olyan kerámiaszobrokat fedeztek fel a földalatti vízfolyások felett, amiket úgy helyeztek el, hogy a negatív energiát pozitívvá tudják átalakítani.

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=H1r8kxbzEqQ

 

Forrás: http://www.riseearth.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »