Egy fehér nacionalista a legfőbb stratéga?

Egy fehér nacionalista a legfőbb stratéga?

A brit Independent arról ír, hogy Donald Trump egyik tanácsadója „fehér felsőbbrendűségi és antiszemita” eszméket vall – a megválasztott elnök csapata elutasítja a vádakat. Külföldi lapszemle.

Donald Trump olyan személyt alkalmazott, akiről sok ember gondolja azt, hogy fehér nacionalista – írja a brit Independent, azt követően, hogy a megválasztott amerikai elnök stratégiai főtanácsadóként Steve Bannont, a Breitbart volt főszerkesztőjét vette maga mellé. A londoni liberális napilap több demokrata vezetőt is idéz. Az esettel kapcsolatban Harry Reid, a demokraták szenátusi vezetője szerint ha Donald Trump komolyan veszi az ország egységét, akkor mindenekelőtt azt kellene tennie, hogy visszavonja Steve Bannon kinevezését.

Hírdetés

Donald Trump kampánycsapata elutasította azokat a vádakat, hogy Stephen Bannon fehér felsőbbrendűségi és antiszemita eszméket vall – írja a Breitbart, amely szerint mindezt azok állítják, akik aggódnak, mert elvesztették a választásokat. Az amerikai jobboldali hírportál idézi Donald Trump szóvivőjét, Jason Millert, aki szerint Bannon az új amerikai elnök kabinetfőnökével közösen nagyszerű munkát fog végezni Donald Trump víziójának valóra váltása érdekében.

A tanulópilóta egyedül maradt a pilótafülkében, és rendelt magának egy kávét – írja a Vecernji list, amely szerint az eset a horvát légitársaság Zágráb és London között közlekedő járatán történt október 31- én. Emiatt belső vizsgálat indult a légitársaságnál, amelynél általános szabály, hogy a pilótafülkében sohasem tartózkodhat csak egy pilóta. Ezt a Germanwings katasztrófája után vezették be. Az esetre úgy derült fény, hogy a tanulópilóta a közösségi oldalakon dicsekedett el arról, hogy egyedül vezette a repülőt, amiről felvételeket is közölt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »