Egy erdőben találták meg a hároméves kislány holttestét

Egy erdőben találták meg a hároméves kislány holttestét

Gyerekgyilkosság miatt emeltek vádat egy fiatal amerikai, Kansas Cityben élő férfi és élettársa ellen, akik azt állították, hogy a férfi hároméves gyereke egyik reggel eltűnt a lakásból, de a rendőrök végül egy közeli erdőben rátaláltak a holttestére.

A 29 éves Howard Jansen azzal ment be a rendőrségre, hogy nagy baj van, eltűnt a kislánya. Azt állította, hogy amikor reggel felkelt, sehol sem találta a 3 éves Oliviát, a házuk ajtaja pedig nyitva volt.

A rendőröknek feltűnt, hogy a férfi miért nem a segélyvonalat hívta először. A szóvivő elmondta, hogy a gyerek apja és 33 éves barátnője, Jacqulin Kirkpatrick zavartnak és feszültnek tűnt a kihallgatás alatt, és több, egymásnak ellenmondó magyarázattal állt elő.

Hírdetés

Egy erdei gyalogúthoz vezettek a nyomok, ahol hamarosan rátaláltak a kislányra, aki már nem élt. Bár a rendőrök nem említették a halál okát, és arról sem beszéltek, találtak-e valamilyen sérülést a kislány holttestén, Olivia apját és nevelőanyját gyilkosság és gyerekbántalmazás vádjával azonnal letartóztatták.

– mondta a nagymamája, Vickie Saindont.

Mivel Olivia édesanyja épp börtönben ül, ott tudta meg a hírt, hogy a kislány nem él. Sokkolta, amit hallott.

A környéken megemlékezést szerveztek a kislány tiszteletére,amelyre több tucat gyertyával és lufival érkeztek a gyászoló rokonok és barátok 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »