Egy amerikai kaszkadőr 24 órát ült egy babszósszal teli medencében, hogy megmentse kedvenc éttermét

Egy amerikai kaszkadőr 24 órát ült egy babszósszal teli medencében, hogy megmentse kedvenc éttermét

Egy amerikai kaszkadőr 24 órára beleült egy babszósszal teli felfújtható medencébe, hogy segítsen megmenteni a túlélésért küzdő kedvenc éttermét, a mexikói fogásokat kínáló Los Torost (Bikák) a kaliforniai Chatsworthben.

Hunter Ray Barker az étterem logóját viselő pólóban és maszkkal az arcán foglalt helyet a medencényi mártásban, hogy szokatlan mutatványával vendégeket csalogasson a koronavírus-járvány hatásaitól szenvedő, Los Angelestől északnyugatra található vendéglőbe. A gumimedencében ülve a férfi a karjára is rátetováltatta az étterem három bikát ábrázoló emblémáját.

"Kiváló alkalom nyílt arra, hogy szarvánál ragadjuk meg a bikát és egy bombasztikus akcióval a helyi kisvállalkozások segítségére siessünk" – mondta a kaszkadőr, aki a környéken felnőve Nicolas Montano 1967-ben alapított éttermébe járt szüleivel a családi ünnepekre.

Hírdetés

Az akció Barker ötlete volt, és először az étterem tulajdonosát is sikerült megdöbbentenie vele.

Los Angeles resident Hunter Ray Barker is sitting in a pool of beans for 24 hours to try and attract customers to Los Toros Mexican Restaurant pic.twitter.com/DN8DKuCbDj

— NowThis (@nowthisnews) March 10, 2021

A Los Toros vendégeit és a járókelőket lenyűgözte a férfi áldozatkészsége. Mint egyikük mondta, őrültség, amit Barker csinál, de ha mutatványa segít a vendéglőn és a közösségen, akkor azt ő is támogatja.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek