Dühös négerek kergették halálba a konföderációs zászlót kultiváló fajtársukat

Dühös négerek kergették halálba a konföderációs zászlót kultiváló fajtársukat

Egy egyetlen kocsit érintő balesetben meghalt egy Mississippiből való fekete férfi, aki gyakran hordott konföderációs jelképeket.

Az autópálya-rendőrség közlése szerint a 49 éves Anthony Hervey vasárnap halt meg, amikor a Mississippi 6-os autópályáján Lafayette megyében egy 2005-ös Ford Explorerrel elhagyta az úttestet és felborult.

Barnum elmondásából kiderül, hogy Hervey valamit visszakiabált a másik kocsi felé, mielőtt elveszítette volna uralmát fölötte és összetörte.

„A kocsi őrületesen forgott maga körül, majd borult, borult és borult. Szörnyű volt”, mondta Barnum.

Majd röviddel ezután a következőt is megosztotta a közösségi oldalon: „Anthony Hervey bennragadt… szivárog az üzemanyag”.

Barnum elmondta a McAlester News-Capitalnek, hogy csak felületesen ismerte konföderációs zászló támogató fekete társát, de megengedte, hogy ő vezesse a kocsiját.

Barnum közölte, hogy ő és Hervey vasárnap indultak haza az alabamai Birminghamből, ahol egy szombati felvonuláson vettek részt, amelynek célja az volt, hogy a Linn Parkban lévő konföderációs emlékművet a helyén hagyják. A város vezetői nemrégiben – követve az Obama-doktrínát – arra szavaztak, hogy az emlékművet eltávolítják a parkból.

Hírdetés

Az oxfordi illetőségű Hervey az elmúlt években azzal keltett figyelmet, hogy a zászló megváltoztatására irányuló erőfeszítéseket ellenezte. Saját bevallása szerint "lázadó" katonai viseletet öltött magára, hogy ezzel tisztelegjen azon négerek előtt, akik a polgárháború idején a konföderációs hadseregben szolgáltak. Gyakran látták, hogy konföderációs egyenruhát visel, és az Oxford téren a "rebellis" zászlót lobogtatja.

„Ez nem rasszizmus. Ez az örökségem”, fogalmazta meg Hervey.

Félő, az amerikai sajtó és a városokat rutinszerűen felforgató fekete elemek ezúttal nem játsszák ki a rasszista kártyát, mint a bűnöző fajtársaikkal végző – legalább részben – néger rendőrök esetében.

„Miért lengetem a konföderációs zászlót?”

Anthony Herveyt jól ismerték, mint városában a konföderációs zászló olyan fekete támogatóját, aki véleményének a nyilvánosság előtt hangot adott.

2006-ban az oxfordi férfi könyvet is írt „Miért lengetem a konföderációs zászlót? Írta egy fekete ember” címmel, amelyben az érvrendszerét fejti ki. A könyv a hátoldalán a következő, az Amazonon is megtalálható ismertető olvasható:

A kongresszusnak nem szabad olyan törvényt alkotnia, amely tiszteletben tart egy vallást vagy azt alapít, megtiltja annak szabad gyakorlását; vagy korlátozza a szólás vagy a sajtó szabadságát; vagy az emberek békés gyülekezésének jogát, és azt, hogy a kormányhoz forduljanak panaszaik orvoslására.

Ez a könyv az igazságról és a szenvedélyről szól.

Ezt a könyvet nyers őszintesége teszi veszélyessé. Hervey fellebbenti a fátylat a fekete dekadenciáról, és ugyanakkor lemezteleníti a mai Amerika hazugságait és politikai korrektségét. Hervey azt írja, „Bemutatom, hogy a polgárháborút nem a rabszolgaság miatt vívták, és hogy Amerikában fajom pusztulásának az oka nem a fehér ember, hanem saját magunk. Ebben a könyvben azt mutatom be, hogy Amerikában a feketék miként menekültek el a fizikai megkötöttségtől egy annál sokkal rosszabbhoz, a mentális megkötöttséghez.”

A könyv bevételének egy részét arra költik, hogy az segítse Hervey jogi csatáját hamis okból történő bebörtönzése ügyében, és egy részét a Déli Örökség (Southern Heritage) megőrzésére. Anyagi támogatást kapnak belőle a Katrina hurrikán fekete és fehér áldozatai is.

(Daily Mail nyomán)

– Obama szabadulna a sok négerfájdalmat okozó "eredendő bűn" jelképétől – célpontban a konföderációs zászló

– Az "n-betűs szót" használva magyarázta el Obama, hogy nem szűnt meg a rasszizmus


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »